Κάλαχαν: «Κοίταξα τη βαθμολογία και… ήρθα»!

Κάλαχαν: «Κοίταξα τη βαθμολογία και… ήρθα»!

Τις πρώτες δηλώσεις έκανε το νέο απόκτημα του Περιστερίου, Τζόρνταν Κάλαχαν.

Τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Περιστερίου έκανε ο Τζόρνταν Κάλαχαν.

Το νέο απόκτημα της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη έχει πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό (10/12, 19:00) για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Μάλιστα ο 29χρονος άσος μίλησε για τον νέο του προπονητή αλλά και για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τζόρνταν Κάλαχαν:

Αρχικά τόνισε: «Ο κόουτς είναι εξαιρετικός, γνωρίζω που έχει δουλέψει και τι έχει πετύχει. Ξέρω επίσης πως οι παίκτες που έχει η ομάδα, είναι πάρα πολύ καλοί, γι’ αυτό άλλωστε είναι κι αήττητοι. Πραγματικά ανυπομονώ να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ένα από τα δυσκολότερα της Ευρώπης».

Για το τι έκανε όταν δέχθηκε την πρόταση από το Περιστέρι: «Να κοιτάξω την βαθμολογία. Όταν έμαθα πως έχω πρόταση από την Ελλάδα, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κοιτάξω την βαθμολογία και πραγματικά, εντυπωσιάστηκα».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Δεν θα μπορούσα να ευχηθώ καλύτερο ντεμπούτο. Ποιος παίκτης που έρχεται στην Ευρώπη, δεν θα ήθελε να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό; Θα δουλέψω αρκετά σκληρά έως ότου έρθει η ημέρα του αγώνα, για να αφομοιώσω την φιλοσοφία του προπονητή, τα συστήματα και να είμαι όσο το δυνατών πιο έτοιμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ