Η θέση του Παναθηναϊκού για το Ποδηλατοδρόμιο

Η θέση του Παναθηναϊκού για το Ποδηλατοδρόμιο

Οι Πράσινοι υποστηρίζουν πως η πρότασή τους θα καλύπτει και τις ανάγκες των αθλητών της ποδηλασίας και επιτίθενται στην Ομοσπονδία.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με «διαρροή» της επιτέθηκε στην Ομοσπονδία ποδηλασίας για το θέμα του Ποδηλατοδρομίου στο ΟΑΚΑ και την ανακοίνωση που εξέδωσε.

Οι πράσινοι σε «κύκλους» τους κοντά στη διοίκηση υποστηρίζουν ότι η Ομοσπονδία Ποδηλασίας οφείλει το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ στο ΟΑΚΑ και μάλιστα με θράσος ζητά να παραμείνει το ίδιο καθεστώς που διατηρεί μια ολυμπιακή εγκατάσταση με πάρα πολλά λειτουργικά προβλήματα.

«Στον αντίποδα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που ούτως ή άλλως δίνει ζωή σε ολόκληρο το οικοδόμημα στο Μαρούσι μιας και πληρώνοντας για το κλειστό συντηρεί ουσιαστικά το σύνολο των εγκαταστάσεων, παρουσιάζει πλάνο αποτελεσματικότερης αξιοποίησης έχοντας μάλιστα διαβεβαιώσει με ξεκάθαρο και ρητό τρόπο όλες τις πλευρές πως όλες οι ανάγκες των αθλητών της ποδηλασίας θα καλύπτονται χωρίς πρόβλημα» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι «πράσινοι».

Επίσης στον Παναθηναϊκό τόνιζαν ότι η ομοσπονδία δεν ενδιαφέρεται για το καλό αθλήματος που εκπροσωπεί αλλά για προσωπικά συμφέροντα.

Σημείωναν δε, πως η πρότασή τους σε καμία περίπτωση δεν προϋποθέτει την έξωση του αθλήματος από την εγκατάσταση, αλλά την ταυτόχρονη παρουσία των δυο πλευρών με αναγκαίες συνεννοήσεις και υποχωρήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ