Παπαθεοδώρου: «Είχαμε πλήρως τον έλεγχο…»

Παπαθεοδώρου: «Είχαμε πλήρως τον έλεγχο…»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για την εικόνα της ομάδας του και την αμυντική της λειτουργία

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο Λαύριο και δήλωσε μετά τον αγώνα:

«Κάναμε ένα κακό δεύτερο δεκάλεπτο αμυντικά. Αφήσαμε το Λαύριο να σκοράρει εύκολα και δώσαμε το δικαίωμα να επιστρέψουν. Στο υπόλοιπο διάστημα είχαμε πλήρως τον έλεγχο μέσα από την άμυνα και σταθερά καλές επιλογές στην επίθεση.

Αν ευστοχούσαμε σε ανοιχτά σουτ και βολές, ίσως κερδίζαμε πιο εύκολα, αλλά η πρώτη μας εκτός έδρας νίκη είναι σημαντική.

Ο ρυθμός είναι σημαντικός, είχαμε καλό ρυθμό πριν την διακοπή. Είχαμε πολλές απουσίες αυτές τις 15 ημέρες. Συζητήσαμε με τα παιδιά ότι ο μόνος τρόπος για να είμαστε δυνατοί, είναι να είμαστε πειθαρχημένοι στην άμυνα.

Το κάναμε στο ξεκίνημα και βρήκαμε το ρυθμό μας. Είχαμε πολλές άστοχες βολές, πολλά άστοχα ελεύθερα σουτ και η έλλειψη ρυθμού μας επηρέασε.

Προσπαθούμε αυτό το υπάρχον ρόστερ να το αξιοποιήσουμε. Και ο Τζόουνς και ο Τέπιτς προσπαθούν να προσαρμοστούν σε μια θέση που δεν έχουν μάθει να παίζουν. Δεν είναι εύκολο. Προσπαθούμε να καλύψουμε το κενό του Μαργαρίτη».

Όσο για το ματς με την Βενέτσια, απάντησε: «Είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Παίζουμε με μια εξαιρετική ομάδα, προερχόμαστε από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη με την Τενερίφη και έχω την αίσθηση ότι μια πιθανή νίκη δική μας, θα μας ανοίξει το δρόμο για την πρόκριση.

Είναι δύσκολο και ενδιαφέρον παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα έχουμε την στήριξη του κόσμου. Το είδαμε και με τον Άρη. Έχουμε μεγάλη δυναμική με τον κόσμο δίπλα μας. Θέλω να πιστεύω ότι θα μας στηρίξουν την Τετάρτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ