Μπλατ: «Πολύ καλή άμυνα, ανάλογη απόδοση και με την Εφές»

Μπλατ: «Πολύ καλή άμυνα, ανάλογη απόδοση και με την Εφές»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου στάθηκε στην εξαιρετική άμυνα των Πειραιωτών και έδωσε το σύνθημα ενόψει του παιχνιδιού με την Εφές.

Στην πολύ καλή άμυνα που έπαιξε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, μετά τη νίκη των Πειραιωτών επί του Ρεθύμνου με 84-60, για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων τόνισε ότι οι παίκτες του επέτρεψαν στους Κρητικούς να σκοράρουν μόλις 60 πόντους και εξέφρασε την επιθυμία του ο Ολυμπιακός να παρουσιάσει ανάλογη εικόνα στην άμυνα και στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Εφές για την Ευρωλίγκα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Όταν είπα στον Στιβ Μπαρτ ότι έχω κοουτσάρει τον πατέρα του δεν πίστευε στ’αυτιά του. Του είπα ότι ήταν σπουδαίος παίκτης. Θέλουμε να βγαίνουμε στο παρκέ και να γυρνάμε τη μπάλα, αλλά και να παίζουμε καλά στην άμυνα. Επιτρέψαμε μόνο 60 πόντους και αυτό ήταν πολύ καλό. Αυτή η ομάδα μπορεί να σκοράρει πάνω από 60 πόντους. Τώρα έχουμε μπροστά μας έναν διαφορετικό αντίπαλο. Το ζητούμενο είναι να έχουμε ανάλογη απόδοση στην άμυνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ