Συμφώνησε με Ντεμόντ Κάρτερ ο Κολοσσός

Συμφώνησε με Ντεμόντ Κάρτερ ο Κολοσσός

Η ομάδα της Ρόδου ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Αμερικανό γκαρντ

Ο Κολοσσός ήταν σε αναζήτηση γκαρντ το τελευταίο διάστημα και τελικά η ομάδα της Ρόδου κατέληξε στην επιλογή του Ντεμόντ Κάρτερ για την ενίσχυση της περιφέρειας της. Ο έμπειρος γκαρντ συμφώνησε με τους Ροδίτες και ο Κολοσσός περιμένει πολλά από τον 32χρονο πρώην παίκτη της Πορτέλ.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού για την συμφωνία με τον Κάρτερ:

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αμερικανό γκαρντ, Demond Carter. Ο Demond «Tweety» Carter είναι γεννημένος στις 25 Οκτωβρίου του 1986 στις ΗΠΑ και έχει ύψος 1,80μ. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2010, παίζοντας στους Tulsa 66ers στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ. Έκτοτε, αγωνίστηκε στη Λετονία με τη Βέντσπιλς, στο Ισραήλ με την Μπνέι Χασαρόν και μετέπειτα στην Τσιμπόνα.

Το 2012/13 ήταν στην Τσεχία και τη Νίμπουρκ, ενώ την επόμενη σεζόν μετακόμισε στη Γερμανία και τη Βίρτσμπουργκ, για να την ολοκληρώσει στη Γαλλία με τη Βιλερμπάν. Το 2015/16 ήταν στη Λιθουανία και την Πιένο, ενώ το 2016/17 αγωνίστηκε στην Πολωνία με τη φανέλα της Τουρόβ. Ο τελευταίος του σταθμός ήταν ξανά η Γαλλία και η Πορτέλ, με την οποία πέρυσι μέτρησε 32 παιχνίδια, έχοντας κατά μέσο όρο 7,4 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ