Φλεβαράκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν πιο φρέσκος»

Φλεβαράκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν πιο φρέσκος»

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου επισήμανε την ανωτερότητα της ομάδας του Πειραιά και τόνισε ότι οι νησιώτες θέλουν δουλειά για να γλυτώσουν τον υποβιβασμό.

Παραδέχθηκε πως η ομάδα του θέλει πολύ δουλειά για να γλυτώσει τον υποβιβασμό της Α1. Ο λόγος για τον Κώστα Φλεβαράκη του Κολοσσού Ρόδου, ο οποίος είπε μετά το ματς ότι πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του, παρότι εμφανίστηκε ανταγωνιστικός απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά ο κόουτς του Κολοσσού ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Ρόδο πως:

«Ήταν ένα πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με την καινούργια μας διάταξη. Θεωρώ πως η ομάδα μας έδειξε αρκετά καλά πράγματα μέχρι τα τελευταία λεπτά, όταν και φάνηκε πως εμείς ήμασταν οι κουρασμένοι και όχι ο Ολυμπιακός. Όταν έχεις, όμως, να παίξεις με μία ομάδα που υπερτερεί παντού, χρειάζονται πολλά περισσότερα από την υπερπροσπάθεια. Θεωρώ, όμως, πως ήμασταν ανταγωνιστικοί και παρουσιάσαμε βελτίωση σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού μας και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Σίγουρα χρειάζεται πολλή δουλειά. Δεν υπάρχει παιχνίδι που να το αντιμετωπίζουμε σα να μην έχουμε τύχη. Σε όλα τα παιχνίδια έχεις τύχη κι αν δεν έχεις στο τελικό αποτέλεσμα κερδίζεις πολλά άλλα… Φτιάχνεις νοοτροπία, συμπεριφορά και φυσικά ρόλους.

Θεωρώ πως σήμερα κερδίσαμε αρκετά πράγματα, τα οποία πρέπει να τα μετουσιώσουμε σε αποτελέσματα αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του και του ζητώ και στα επόμενα παιχνίδια να δώσει ακόμη πιο βροντερό ‘παρών’. Να βοηθήσει τα παιδιά στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνει ο Κολοσσός στην κατηγορία. Από κει και πέρα θεωρώ πως δεν μπορούμε να πούμε πολλά για το παιχνίδι.

Οι παίκτες μου προσπάθησαν μέχρι τα τελευταία λεπτά, όμως, στο τελευταίο τρίλεπτο φάνηκε η κούρασή μας. Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός θα ερχόταν με παιδιά που δεν είχαν πάνω τους τον πολύ χρόνο. Ήρθαν οι πιο φρέσκοι με την περισσότερη ενέργεια και ένταση που ήθελε ο κόουτς για το σημερινό παιχνίδι. Σήμερα ο Ολυμπιακός ήταν πολύ φρέσκος και τα σαράντα λεπτά. Για το μόνο που στενοχωριέμαι είναι πως η προσπάθεια των παικτών μου ήταν καλύτερη από αυτό που φάνηκε στο τελικό αποτέλεσμα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον κόουτς Μπλατ και στον Ολυμπιακό. Θεωρώ πως έχει μεγάλη τύχη φέτος παρά τα όποια προβλήματα έχει να τελειώσει ψηλά και του το εύχομαι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ