Άρης: Σκέψεις για αλλαγές στο ρόστερ, αρέσει ο Τολιόπουλος

Άρης: Σκέψεις για αλλαγές στο ρόστερ, αρέσει ο Τολιόπουλος

Αβέβαιο το μέλλον του Νταλό και ο Έλληνας που θα μπορούσε να αποκτηθεί.

Ο Μπορίς Νταλό ήταν ένα προσωπικό στοίχημα του Βαγγέλη Αγγέλου που θεωρούσε ότι μέσα από τα παιχνίδια θα μπορούσε να εξελιχθεί και να αναδειχθεί σε ένα σημαντικό κρίκο της αγωνιστικής αλυσίδας των κίτρινων για τα επόμενα χρόνια. Ακόμη και ο ίδιος όμως δεν αρνήθηκε ότι ο Γάλλος δεν πήρε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και λίγες φορές ήταν καθοριστικός στο παιχνίδι της ομάδας.

Το όνομα του είναι το πρώτο που έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων προς αντικατάσταση σε περίπτωση που κάποιος από τους διαθέσιμους ελεύθερους ξένους παίκτες από την πολύ μικρή δεξαμενή που μπορεί να έχει ο Άρης, κριθεί από τον Καστρίτη ότι θα μπορέσει να δώσει ώθηση στην προσπάθεια της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ένας Έλληνας παίκτης για τον οποίο ο Άρης θα ενδιαφερθεί σε περίπτωση που υπάρξει φόρμουλα δανεισμού του, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι η ομάδα του θα θελήσει να βάλει έναν άλλο παίκτη στο ρόστερ της στην ίδια θέση, είναι ο Τολιόπουλος του Ολυμπιακού.

Οι κίτρινοι εκτιμούν τις ικανότητές του και θεωρούν ότι αν τεθεί θέμα δανεισμού του, μπορούν να του προσφέρουν ευκαιρία μεγάλου χρόνου συμμετοχής ως το τέλος της σεζόν, προκειμένου κι εκείνοι να ωφεληθούν αγωνιστικά σε μια σεζόν που δεν υπάρχουν λόγω των μπαν περιθώρια ελιγμών στην ευρύτερη αγορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ