Παναθηναϊκός : Κινήσεις για παν ενδεχόμενο…

Παναθηναϊκός : Κινήσεις για παν ενδεχόμενο…

Στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη αρχίσει να σκανάρουν την αγορά των προπονητών ώστε να είναι έτοιμοι για την επόμενη μέρα.

Η αγωνιστική παρουσία του Παναθηναϊκού όχι μόνο δεν βελτιώνεται, αλλά πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο με τον Τσάβι Πασκουάλ να «χρεώνεται» σε πολύ μεγάλο βαθμό την εικόνα.

Ο Καταλανός πλέον όχι μόνο είναι στο «στόχαστρο», αλλά φαίνεται πως αδυνατεί να αλλάξει τα πράγματα, να παρέμβει δραστικά στην ομάδα και να διαχειριστεί τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Είναι εμφανές πως έχει χάσει τον έλεγχο όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στην δυνατότητα να πείσει τους παίκτες του να προσεγγίσουν σωστά τα παιχνίδια.

Στον Παναθηναϊκό λοιπόν έχουν εδώ και καιρό αρχίσει να αναζητούν την «επόμενη ημέρα» και να προετοιμάζονται για τη στιγμή που ο Πασκουάλ θα απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Για την ώρα κάτι τέτοιο θα χρειαστεί πολλές συζητήσεις ακόμα και διαπραγματεύσεις, αφού το συμβόλαιό του ουσιαστικά «σπάει» μόνο εφόσον παραιτηθεί ο Καταλανός.

Σε ένα τέτοιο σενάριο λοιπόν οι πράσινοι έχουν κάποιες λύσεις στο μυαλό τους από την ελληνική αγορά, μια και θεωρούν πως χρειάζεται ένας άνθρωπος που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα πράγματα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι ένας προπονητής τον οποίο εκτιμά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και μάλιστα πριν από δυο χρόνια είχε συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο να αναλάβει. Υπάρχει και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, τον οποίο επίσης έχει σε εκτίμηση ο «ισχυρός άνδρας» του «τριφυλλιού». Θεωρεί μάλιστα πως είναι ένας κόουτς με σύγχρονες ιδέες για το μπάσκετ και θα μπορούσε να ενταχθεί στην προσπάθεια του συλλόγου να δημιουργήσει έναν δικό του προπονητή.

Από εκεί και πέρα ήδη έχουν καταφτάσει στα email των παραγόντων της ΚΑΕ προτάσεις για διάφορους ξένους προπονητές, όπως ο Νέβεν Σπάχια ή ο Πίνι Γκέρσον, οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν συγκεντρώνουν πιθανότητες.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια ο Πασκουάλ για την ώρα παραμένει προπονητής του Παναθηναϊκού, ανεξάρτητα από το αν ήδη γίνονται κινήσεις για παν ενδεχόμενο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ