Σιγκούνας: «Συνέχεια με νίκη και στο κρίσιμο ματς με τον Κολοσσό»

Σιγκούνας: «Συνέχεια με νίκη και στο κρίσιμο ματς με τον Κολοσσό»

Ενόψει του σημαντικού για το Ρέθυμνο αγώνα στη Ρόδο με τον Κολοσσό, ο Αλέξανδρος Σιγκούνας έγραψε μπλογκ στον ΕΣΑΚΕ.

Μετά την πολύτιμη νίκη επί της Κύμης, το Ρέθυμνο θέλει να δώσει συνέχεια στις νικηφόρα αποτελέσματα, αντιμετωπίζοντας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής τον Κολοσσό στη Ρόδο (Σάββατο 22/12 – ΕΡΤ2 Basket League Show).

Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας έγραψε στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ και εξήγησε ότι για την ομάδα του αυτό είναι ένα ματς «ζωής η θανάτου».

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Καλησπέρα και πάλι από το blog του ΕΣΑΚΕ.

Ακόμη μία κουραστική από προπονήσεις εβδομάδα ολοκληρώθηκε, έχοντας όμως την απαραίτητη θετική ψυχολογία από τη νίκη που πετύχαμε απέναντι στην Κύμη. Σε ένα παιχνίδι όπου φάνηκε το πόσο πολύ το θέλαμε και ακολουθώντας πιστά το πλάνο του προπονητή φτάσαμε στο «δίποντο».

Όλα ευτυχώς πήγαν κατ’ ευχήν, πανηγυρίζοντας ξανά μαζί με τους φιλάθλους μας αυτήν την επιτυχία. Πλέον, μετράμε 2 νίκες στα τελευταία 3 παιχνίδια μας. Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αλλά δε θα έχει αντίκρισμα αν δεν υπάρξει συνέχεια.

Αυτή η συνέχεια θέλουμε να δοθεί αύριο στο ντέρμπι της Ρόδου, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο. Όλη την εβδομάδα επικεντρωθήκαμε στο πως θα διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο περασμένο ματς για να εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι.

Απέναντι μας θα βρούμε μία πολύ ποιοτική ομάδα, με το παιχνίδι για εκείνους να είναι «ζωής ή θανάτου». Αναμφίβολα περιμένουμε «ζεστή» ατμόσφαιρα και αποφασισμένους τους αντιπάλους μας. Εμείς θα πρέπει να δώσουμε και την ψυχή μας σε αυτό το παιχνίδι, με τη συγκέντρωση να παίζει σημαντικό ρόλο. Έχουμε το πάθος και την ποιότητα για να κατακτήσουμε το πρώτο «διπλό» της σεζόν.

Ένα «διπλό» που θα μας δώσει βαθιά ανάσα στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά και τη δυνατότητα να ονειρευόμαστε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον μας. Αρχικά θα καταφέρουμε να αυξήσουμε τη μεταξύ μας διαφορά με τον Κολοσσό και να διατηρηθούμε πάνω από τη «διακεκαυμένη ζώνη». Επίσης, θα ενισχύσει την ψυχολογία μας ενόψει του επόμενου εντός έδρας παιχνιδιού απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου.

Υ.Γ. Εύχομαι καλές γιορτές και ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ