Έφτασε ο Πιτίνο: «Εχω υπογράψει, πάω για προπόνηση…»

Έφτασε ο Πιτίνο: «Εχω υπογράψει, πάω για προπόνηση…»

Ο Ιταλοαμερικανός θα πάει το απόγευμα στο ΟΑΚΑ για να δει την προπόνηση του Παναθηναϊκού

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος θα αποτελέσει τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού.

Ο Ιταλοαμερικανός τεχνικός έφτασε μέσω Ζυρίχης στην Αθήνα και μάλιστα όπως είπε το απόγευμα θα πάει στο ΟΑΚΑ για να δει την προπόνηση των πρασίνων.

O 66χρονος προπονητής μάλιστα εμφανίστηκε στην αίθουσα των αφίξεων φορώντας κασκόλ του Παναθηναϊκού και έδειξε πως είναι αρκετά «διαβασμένος» για το τι θα συναντήσει, αλλά και τις κινήσεις που πρέπει να κάνει για να βελτιώσει την εικόνα του «τριφυλλιού» και υπογράμμισε:

«Είμαι ενθουσιασμένος, είναι η πρώτη φορά στα 41 χρόνια που κοουτσάρω που θα αναλάβω ομάδα στα μέσα της σεζόν. Έχω υπογράψει κι είμαι έτοιμος, έχουμε προπόνηση στις 5 το απόγευμα. Το σουτ είναι μια αδυναμία που πρέπει να δούμε και πρέπει να καλύψουμε».

Για τις διαφορές που έχει το ευρωπαϊκό μπάσκετ, τόνισε: «Έχω προπονήσει την εθνική του Πουέρτο Ρίκο, τους Νικς, τους Σέλτικς… Η βασική διαφορά είναι ότι η Ευρωλίγκα είναι πιο… physical το παιχνίδι. Στο ΝΒΑ έχουν αλλάξει στους κανονισμούς και κάθε επαφή είναι πλέον φάουλ, ωστόσο αυτό δεν ισχύει στη Ευρωλίγκα. Είναι ένα ωραίο μπάσκετ».

Για τον στόχο του με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ: «Να φτάσουμε την ομάδα στο επίπεδο που θα μπορεί να κερδίζει, δεν γίνεται αυτό μέσα σε ένα βράδυ αλλά πρέπει να δώσουμε βάση στην άμυνα μας» και κατέληξε λέγοντας ότι: «Είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα αυτή η αλλαγή κι ο ερχομός μου στη Ευρωλίγκα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ