Μπάνκι: «Να βγάλουμε αντίδραση μετά την άσχημη εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό»

Μπάνκι: «Να βγάλουμε αντίδραση μετά την άσχημη εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό»

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (29/12, 19:00) και τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να αντιδράσουν και να παρουσιάσουν μια καλή εικόνα στο παρκέ.

Να αφήσει πίσω της τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό και να επιστρέψει άμεσα στις νίκες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θέλει η ΑΕΚ.

Ο Λούκα Μπάνκι στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού αγώνα με τους Κυανέρυθρους (29/12, 19:00), τόνισε ότι οι παίκτες του δεν πρέπει να επηρεαστούν από την κακή εμφάνιση απέναντι στο Τριφύλλι, αλλά θα πρέπει να βγάλουν αντίδραση και παρουσιάσουν μια πολύ καλή εικόνα στο παρκέ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Προερχόμαστε από μία πολύ κακή ήττα, και θέλουμε να αντιδράσουμε. Πρέπει να προσεγγίσουμε την αναμέτρηση πολύ έξυπνα, λαμβάνοντας υπόψιν την αγωνιστική άνοδο του Πανιωνίου τον τελευταίο καιρό.  Έχει νέο προπονητή. Η ομάδα αυτή έχει δείξει, ότι διαθέτει εξαιρετική χημεία και ήταν άκρως ανταγωνιστική στους αγώνες με Περιστέρι και ΠΑΟΚ. Χρειάζονται το σεβασμό μας.

Από την πλευρά μας, δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση να μας επηρεάσει η άσχημη εμφάνιση μας στην αναμέτρηση με Παναθηναϊκό. Θέλουμε να βγάλουμε την καλή μας εικόνα στο παρκέ. Πιστεύω πως όλα τα παιδιά στην ομάδα έχουν μεγάλη θέληση στο να επιστρέψουμε ξανά στη σωστή κατεύθυνση. Είμαστε όλοι… πεινασμένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ