Αγανακτισμένος ο κόσμος του Άρη, αποδοκίμασε άγρια τους παίκτες (pics)

Αγανακτισμένος ο κόσμος του Άρη, αποδοκίμασε άγρια τους παίκτες (pics)

Ο κόσμος του Άρη έκανε το καθήκον του για μία ακόμη φορά και βρέθηκε μαζικά στην Χαλκίδα, ωστόσο η ομάδα του ήταν για μία ακόμη φορά αποκαρδιωτική, με τους οπαδούς να αποδοκιμάζουν έντονα στο φινάλε του ματς.

Εξω φρενών είναι ο κόσμος του Άρη μετά τη νέα τραγική εμφάνιση της ομάδας και την ήττα από την ουραγό Κύμη στην Χαλκίδα. Οι κίτρινοι προηγήθηκαν με 17 πόντους περίπου στα μέσα της τρίτης περιόδου, για να ακολουθήσει όμως μια άνευ προηγουμένου κατάρρευση, που οδήγησε τελικά σε αυτό το απίστευτο -18 (75-57).

Και απέναντι σε μια ομάδα που μετρούσε μόλις μία νίκη μέχρι και πριν το συγκεκριμένο ματς.

Η οργή των οπαδών του Αυτοκράτορα εκφράστηκε με χαρακτηριστικό τρόπο από τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό της Χαλκίδας. Πάνω από 250 άτομα έδωσαν εντυπωσιακό «παρών» παρά την αποκαρδιωτική εικόνα που παρουσιάζει η αγαπημένη τους ομάδα από την αρχή της σεζόν.

Κι ενώ φαινόταν πως ο Αρης θα έπαιρνε μια πολύτιμη νίκη-ανάσα ακολούθησε αυτό το κάκιστο πρόσωπο για να μετατρέψει τους πανηγυρισμούς και συνθήματα νίκης σε αποδοκιμασίες.

Με τη νίκη να χάνεται και τους γηπεδούχους να παγιώνουν μια διαφορά άνω των 10 πόντων, στα τελευταία λεπτά οι οπαδοί του Αυτοκράτορα άρχισαν να γιουχάρουν την ομάδα τους.

«Παίκτες μπ…λα, βγάλτε την φανέλα», ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από τον κόσμο, ο οποίος αγανακτισμένος και απολύτως δικαιολογημένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ