Μανωλόπουλος: «Μπήκαμε πολύ δυνατά και σωματικά και πνευματικά»

Μανωλόπουλος: «Μπήκαμε πολύ δυνατά και σωματικά και πνευματικά»

Ο τεχνικός του Ηφαιστου τόνισε ότι η ομάδα του έπαιξε καλύτερα στον αγώνα με το Ρέθυμνο και αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο της Λήμνου.

Ο Ηφαιστος Λήμνου «άλωσε» το Ρέθυμνο με 85-82, για την 11η αγωνιστική της Basket League και πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της νησιώτικης ομάδας, Σωτήρης Μανωλόπουλος, αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο της Λήμνου και τόνισε οι παίκτες του μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ήταν έτοιμοι σωματικά και πνευματικά.

«Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα», δήλωσε χαρακτηριστικά και επισήμανε: «Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού θεωρώ πως παίξαμε καλύτερα».

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Θα ήθελα να αφιερώσω την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας μας στον κόσμο της Λήμνου γιατί μας έχει στηρίξει πολύ. Σε όλα τα παιχνίδια έχουμε sold – out ενώ μας στηρίζει καθημερινά.

Στο παιχνίδι μπήκαμε πολύ δυνατά και σωματικά και πνευματικά. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα πριν το ματς. Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού θεωρώ πως παίξαμε καλύτερα. Θέλω όμως να δώσω συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο που ήταν πολύ ανταγωνιστικό.

Δεν τα παράτησε ποτέ παρά τις μεγάλες διαφορές που είχαμε. Μας πίεσε πολύ και μας οδήγησε στο να κάνουμε λάθη. Έδειξε ότι είναι μία πολύ δουλεμένη ομάδα και ανταγωνιστική που δεν τα παρατάει ποτέ και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ