Τέπιτς: «Κάναμε πολλά λάθη, έπαιξε σαν ομάδα Euroleague ο Ολυμπιακός»

Τέπιτς: «Κάναμε πολλά λάθη, έπαιξε σαν ομάδα Euroleague ο Ολυμπιακός»

Ο Μιλένκο Τέπιτς μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, εστίασε στα πολλά λάθη σαν την αιτία της ήττας, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα των ερυθρόλευκων.

Ο Σέρβος φόργουορντ του ΠΑΟΚ, είδε την ομάδα του να είναι ανταγωνιστική για κάτι περισσότερο από 30’ κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά να ηττάται στην Πυλέα με 78-68. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην ΕΡΤ και ανέφερε πως τα πολλά λάθη ήταν το κλειδί της αναμέτρησης, λάθη τα οποία ο Ολυμπιακός με την ποιότητά του εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο:

«Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά στα πρώτα τρία δεκάλεπτα. Στο τέταρτο δεκάλεπτο έγιναν τα περισσότερα λάθη παρότι προηγηθήκαμε στις αρχές του. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου, έχει εμπειρία και λύσεις για να μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Στο τέταρτο δεκάλεπτο έπαιξε στο επίπεδο που αρμόζει σε μια ομάδα που παίζει στην Ευρωλίγκα».

Η διαφορά στα ριμπάουντ δεν ήταν ο πιο καθοριστικός λόγος για την ήττα. Ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε παίκτες όπως ο Μιλουτίνοφ, ο Πρίντεζης, ο Παπανικολάου που κινούνται όπως πρέπει κοντά στο καλάθι. Ήταν πολύ σημαντική η απουσία του Γκάρετ και το γεγονός ότι ο Μαργαρίτης επέστρεψε μετά από 1,5 μήνα. Ένας σημαντικός τομέας ήταν ότι στα μέσα της 4ης περιόδου πήραμε πολλές λανθασμένες επιλογές και στην άμυνα και στην επίθεση και ουσιαστικά εκεί κρίθηκε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ