Γιατράς: «Είχαμε δυο πρόσωπα»

Γιατράς: «Είχαμε δυο πρόσωπα»

Ο προπονητής του Προμηθέα στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του στα δυο ημίχρονα.

Ο Μάκης Γιατράς μετά τον αγώνα στάθηκε στα δύο πρόσωπα που είχε η ομάδα του και τόνισε: «Εμείς παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα στο σημερινό παιχνίδι. Θέλαμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε από αυτόν τον αγώνα. Κάναμε καλή εμφάνιση στο α΄ ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στην άμυνα και μας έβγαλε εκτός ρυθμού.

Ήμασταν άστοχοι και χάσαμε και τα ριμπάουντ. Είμαι ευχαριστημένος που η ομάδα μου έδειξε μια ταυτότητα και δεν φοβήθηκε τον Παναθηναϊκό. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που για μια ακόμη φορά δημιούργησε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο »Τόφαλος».

Τώρα πρέπει να δούμε μπροστά το παιχνίδι με τον Πανιώνιος, ο οποίος είναι ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος και παλεύει σε όλους τους αγώνες του. Θέλουμε και στο 2019 να φτάσουμε ψηλά, να συνεχίσουμε να παίζουμε όμορφο μπάσκετ και να χαιρόμαστε κάθε στιγμή στο γήπεδο. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να έχουμε υγεία.

Ο Ρικ Πιτίνο είναι σπουδαίος, όπως σπουδαίος ήταν και ο Τσάβι Πασκουάλ. Το να είσαι προπονητής από τα τοπικά πρωταθλήματα μέχρι το υψηλότερο επίπεδο είναι πολύ δύσκολη δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ