Τζέιμς: «Αισθάνομαι υπέροχα που επιστρέφω σπίτι μου και πανέτοιμος για τη Βασίλισσα»

Τζέιμς: «Αισθάνομαι υπέροχα που επιστρέφω σπίτι μου και πανέτοιμος για τη Βασίλισσα»

Ο Ντελρόι Τζέιμς στις πρώτες δηλώσεις του μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του στην ΑΕΚ, δεν έκρυψε τη χαρά του, δηλώνοντας έτοιμος να ανταποκριθεί και πάλι στις υψηλές απαιτήσεις.

Ο Αμερικανός Ντελρόι Τζέιμς, μετά από μια πολύ καλή χρονιά με τα κιτρινόμαυρα πέρσι, έφυγε από την Ένωση το καλοκαίρι. Όμως ήταν… γραφτό του να επιστρέψει στην ομάδα με την οποία κατάφερε να στεφθεί Κυπελλούχος Ευρώπης στο Basketball Champions League.

Ο Τζέιμς λοιπόν μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του στη Βασίλισσα δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση για το γεγονός αυτό, δηλώνοντας έκπληκτος από την αγάπη που έλαβε από όλους στην ομάδα αλλά και έτοιμος να ανταποκριθεί στις υψηλές (και φέτος) απαιτήσεις:

«Αισθάνομαι υπέροχα που επιστρέφω σπίτι μου. Θέλω να “χτίσω” πάνω στην περσινή εκπληκτική χρονιά που είχαμε και να βοηθήσω όσο μπορώ την ΑΕΚ να πετύχει τους εφετινούς στόχους της.

Έχω λάβει πάρα πολλή αγάπη απ’ όλους στην ομάδα. Είναι κάτι που δεν περίμενα στο βαθμό αυτό και είμαι έτοιμος να τους το ανταποδώσω. Είμαι έτοιμος να παλέψω ξανά για την ΑΕΚ. Περιμένω να εισπράξω το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη από τον κόσμο της ΑΕΚ. Έτοιμος για τη Βασίλισσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ