Ανακοίνωσε Τόμας το Λαύριο (vid)

Ανακοίνωσε Τόμας το Λαύριο (vid)

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη ενισχύθηκε με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ/σέντερ.

Στο δυναμικό του Λαυρίου και επίσημα ανήκει από σήμερα (4/1) ο Ντέβιν Τόμας. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη ανακοίνωσε τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος καλείται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη φροντ λάιν.

Ο Τόμας αποτελεί τη δεύτερη προσθήκη της ομάδας, μετά την απόκτηση του Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ, Ουίλιαμ Μπιούφορντ, στο πλαίσιο των διορθωτικών κινήσεων στο ρόστερ από τον Έλληνα τεχνικό.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου (17/05/1994) Αμερικανού Power forward / Center (2.06m) Devin Thomas! O Thomas είναι απόφοιτος του Wake Forest College.

NCCA: στα 4 χρόνια της κολεγιακής του καριέρας ο Thomas σε 125 παιχνίδια είχε Μ.Ο./αγώνα 11.9 πόντους, 8.5 ριμπάουντ (1061 συνολικά), 1.7 ασίστ & 1.2 block.

Το καλοκαίρι του 2016 συμμετείχε με τους Minnesota Timberwolves στο Las Vegas Summer League όπου σε 6 παιχνίδια κατέγραψε συνολικά 27 πόντους, 36 ριμπάουντ, 9 κλεψίματα, 3 ασίστ και 2 block.

Τον Σεπτέμβριο του 2016 υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με την Τουρκική Ankara Kolejliler (Α1). Σε 27 παιχνίδια είχε κατά Μ.Ο./αγώνα: 11.4 πόντους, 7.7 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ και 1.2 κλεψίματα.

Τον Νοέμβριο 2017 υπέγραψε με την Ισπανική Bilbao (A1 – Liga ACB) όπου σε 24 παιχνίδια είχε Μ.Ο./αγώνα: 8.6 πόντους, 4.9 ριμπάουντ, 1.1 κλεψίματα και 1.1 ασίστ.

Τον Σεπτέμβριο του 2018 συμφώνησε με την Ισραηλινή Hapoel Eilat (Israeli Premier League) με τη συνεργασία να ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο. Σε 2 παιχνίδια είχε Μ.Ο./αγώνα: 6 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

USAU19 National team: ο Devin συμμετείχε στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας U19 η οποία θα εκπροσωπούσε τις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Καλαθοσφαίρισης U19

Personallife: ο DevinThomasείναι ο μικρότερος αδερφός της AlyssaThomas παίκτριας του WNBA.

Καλώς ήρθες Devin! If life is a game, we wish you win always. All the best».

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ