Κιλπάτρικ για Παναθηναϊκό

Κιλπάτρικ για Παναθηναϊκό

Το όνομα του Σον Κιλπάτρικ συνδέεται με τον Παναθηναϊκό με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή τις τελευταίες ώρες σύμφωνα με φήμες από τις ΗΠΑ.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ενισχυθεί και το όνομα του Σον Κιλπάτρικ που είχε γραφτεί για τους «πράσινους» και πριν από λίγες ημέρες, φαίνεται πως «παίζει» δυνατά.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα υπάρχουν φήμες σχετικά με την περίπτωσή του και τους πρωταθλητές Ελλάδος, με τον προπονητή του Σινσινάτι, Μάικ Κρόνιν, να αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή του ότι «ο Κιλπάτρικ θα παίξει για τον Ρικ Πιτίνο» ενώ σύμφωνα με ελληνικά δημοσιεύματα υπάρχουν επαφές μεταξύ των δύο πλευρών με τη διαφορά να έχει πέσει στις 15.000 δολάρια το μήνα κάτι που δείχνει ότι η τελική συμφωνία δεν απέχει και πολύ.

Ο Κιλπάτρικ είναι 28 ετών, με ύψος 1,93μ., αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Σινσινάτι χωρίς να γίνει ντραφτ και από το 2014 έχει αγωνιστεί σε Τίμπεργουλβς, Νάγκετς, Νετς, Μπακς, Κλίπερς και Μπουλς, χωρίς πάντως να… λάμψει. Τώρα έχει μείνει ελεύθερος, καθώς  από τον περασμένο τον Ιούλιο οι Ταύροι δεν τον κράτησαν και έκτοτε δεν έχει ομάδα.

Συνολικά σε 157 εμφανίσεις στο ΝΒΑ μετρά 10,3 πόντους με 39,6% στο τρίποντο, 2,7 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ κατά μέσο όρο.

https://twitter.com/paxer89/status/1081300105838321664

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ