Γκρίφιν: «Θα κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό»

Γκρίφιν: «Θα κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό»

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν αναφέρθηκε στις πιθανότητες της ΑΕΚ να κοντράρει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ τονίζοντας ότι οι Κιτρινόμαυροι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά!

Ο Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ, Μάλκολμ Γκρίφιν, σχολίασε στο blog του στην ιστοσελίδα της Basket League το επικείμενο παιχνίδι της Ένωσης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Ελπίζω το 2019 να είναι εξίσου επιτυχημένο όπως το 2018 και να φτάσουμε την ΑΕΚ όσο πιο ψηλά μπορούμε.

Αύριο αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό στην έδρα του για το Πρωτάθλημα της Basket League. Μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση απέναντι σε έναν αντίπαλο. που όλοι γνωρίζουμε την αξία του. Ο Ολυμπιακός διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ, με παίκτες που μπορούν να σου κάνουν την ζημιά αν τους αφήσεις για λίγο ελεύθερους. Είναι ανεβασμένος μετά τη χθεσινή νίκη επί του Παναθηναϊκού και θα θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του.

Από την πλευρά μας εμείς ξεκουραστήκαμε και δουλέψαμε αρκετά όλη την εβδομάδα, που μας πέρασε. Χρειάζεται συγκέντρωση και τα σαράντα λεπτά της αναμέτρησης. Είναι δύσκολη έδρα και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε στιγμή. Εφόσον ακολουθήσουμε το πλάνο του κόουτς, πιστεύω ότι θα κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ