Λαύριο – Κύμη 86-68

Λαύριο – Κύμη 86-68

Το Λαύριο, παίζοντας εξαιρετικά στο δεύτερο ημίχρονο, ξέσπασε στην Κύμη και πήρε μία νίκη την οποία είχε μεγάλη ανάγκη. Σπουδαίο οι Κακλαμανάκης - Κουζέλογλου, συνέθεσαν ένα εξαιρετικό δίδυμο κοντά στο καλάθι για τους γηπεδούχους.

Μετά από πέντε σερί ήττες το Λαύριο χαμογέλασε… Χάρη σε ένα εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο (31-16 το σκορ), η ομάδα του Χρήστου Σερέλη επικράτησε με 86-68 της Κύμης για την 12η αγωνιστική.

Βαθιά ανάσα για τους γηπεδούχους που πανηγύρισαν την 4η νίκη τους στο πρωτάθλημα και 3η εντός. Κορυφαίοι για το Λαύριο οι Κουζέλογλου, Κακλαμανάκης και Μιλοσέβιτς, με τους νικητές να έχουν καλά ποσοστά ευστοχίας, να κυριαρχούν στα ριμπάουντ και να οδηγούν τους αντιπάλους τους σε αρκετά λάθη.

Για την Κύμη η οποία προερχόταν από την ιστορική νίκη επί του Άρη, αυτή ήταν η 10η ήττα της σε 12 ματς και 6η μακριά από τη Χαλκίδα. Οι φιλοξενούμενοι με εξαίρεση τους Χόρτον και Σαγκς δεν είχαν αξιόπιστες επιθετικές λύσεις ενώ οι μόλις 10 ασίστ που μοίρασαν σε συνδυασμό με τα 12 λάθη τα οποία μοίρασαν τα λένε όλα.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν κλειστό με την Κύμη μάλιστα να προηγείται κάποιες στιγμές (13-16), όμως από το δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα του ματς άλλαξε. Οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι και προσπέρασαν ακόμη και με 10π. (37-27), με την Κύμη πάντως να μειώνει στα τελευταία λεπτά και το σκορ στο ημίχρονο να διαμορφώνεται στο 37-33.

Εκεί που άλλαξαν τα πάντα όμως ήταν η 3η περίοδος. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν εξαιρετική άμυνα, ήλεγξαν τα ριμπάουντ και κυρίως βρήκαν λύσεις στην επίθεση από πολλούς παίκτες. Ετσι κυριάρχησαν απόλυτα στο παρκέ, ξεφεύγοντας ακόμη και με 24π. (66-42) με το ματς να έχει κριθεί ουσιαστικά.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Σερέλη παρέμειναν σοβαροί και συγκεντρωμένοι, διατηρώντας ένα μεγάλο προβάδισμα της τάξης των 20 πόντων (73-51, 84-59), φτάνοντας επιβλητικά στο πολύτιμο ροζ φύλλο.

Ντεμπούτο για τον Τόμας στο Λαύριο που αποβλήθηκε 5 πέντε φάουλ, το τελευταίο αντιαθλητικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ