Καλαϊτζάκης εναντίον… Καλαϊτζάκη (pic)

Καλαϊτζάκης εναντίον… Καλαϊτζάκη (pic)

Τα δύο δίδυμα αδέρφια τέθηκαν αντιμέτωπα στον αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Χολαργό, δημιουργώντας μοναδικά καρέ.

Είναι από εκείνες τις στιγμές, που καταλαβαίνει κανείς πως το μπάσκετ και κατ’επέκταση ο αθλητισμός, μπορούν να προσφέρουν κάποιες πολύ δυνατές και όμορφες στιγμές.

Τέτοιες ήταν και αυτές που εκτυλίχθηκαν στο ΟΑΚΑ σήμερα, στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Χολαργού, όπου τα δίδυμα αδέρφια, Γιώργος και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης τέθηκαν για λίγα λεπτά αντιμέτωποι στο παρκέ, χαρίζοντας στον φωτογραφικό φακό μερικά μοναδικά στιγμιότυπα.

Φυσικά για να γίνει αυτό έπρεπε να βάλει… το χεράκι του ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος με το που ο Ρικ Πιτίνο έριξε τον Γιώργο Καλαϊτζάκη στο παρκέ, έκανε νόημα στον αδερφό του να περάσει στο ματς!

Κάτι που συνέβη δύο φορές, μία στο 14:10 και μία στο 33:50. Μάλιστα προς το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Καλαϊτζάκης έκανε εσκεμμένα φάουλ στον δίδυμο αδερφό του, προκειμένου να σουτάρει βολές και να σκοράρει, όπως και έγινε!

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ