Καστρίτης: «Μεγάλα ψυχικά αποθέματα, όλα τα εύσημα στους παίκτες»

Καστρίτης: «Μεγάλα ψυχικά αποθέματα, όλα τα εύσημα στους παίκτες»

Ο νεαρός τεχνικός στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του όταν βρέθηκαν να χάνουν με 15 πόντους από το Ρέθυμνο.

Ανακουφισμένος μετά την άκρως πολύτιμη νίκη επί του Ρεθύμνου, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Καστρίτης.

Ο τεχνικός του Άρη απένειμε όλα τα εύσημα στους παίκτες του έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, εξηγώντας ότι κατάφεραν να επιστρέψουν από το -15 και να πάρουν ένα σπουδαίο ροζ φύλλο.

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και όλα τα εύσημα στους παίκτες μας. Η νίκη για μας ήταν πάρα πολύ σημαντική σήμερα, την θέλαμε πολύ. Γνωρίζαμε τη σημασία του αγώνα και για το Ρέθυμνο, ήταν ένας τελικούς γι’ αυτούς, αλλά τελικός ήταν και για μας. Έτσι έπρεπε να αγωνιστούμε κι εμείς, ούτως ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε και να δείξουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο για να βρούμε μια σταθερή απόδοση.

Η νίκη αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία και αξίζουν μπράβο στα παιδιά μας, γιατί ενώ έχουμε χάσει δύο παιχνίδια με σημαντικό προβάδισμα, σήμερα κερδίσαμε, καταφέρνοντας να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ. Αυτό για να γίνει χρειάζονται πολλά ψυχικά αποθέματα, πίστη και εμπιστοσύνη μεταξύ μας και υπομονή κατοχή με κατοχή για να είμαστε στο τέλος νικητές. Οι παίκτες μας το εκτέλεσαν αυτό στο έπακρο.

Είναι μια δύσκολη ήττα για το Ρέθυμνο, καλή δύναμη σε όλους τους ανθρώπους, στον κόουτς Ζιάγκο. Είναι καταστάσεις που μας κάνουν καλύτερους», είπε αρχικά ο νεαρός τεχνικός.

Στη συνέχεια ο κ. Καστρίτης ρωτήθηκε για την διαχείριση του ρόστερ σε μια κρίσιμη περίοδο της ομάδας και απάντησε πως «…δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με αυτά τα παιδιά κάθε μέρα στο γήπεδο. Δεν είμαστε η ομάδα που έχει έναν ηγέτη, ένα αστέρι, αλλά μια ομάδα που παίζει εξαιρετική άμυνα και προσπαθεί επιθετικά να έχει επιλογές με πολλούς παίκτες.

Δουλεύουμε πολύ καλά κάθε μέρα στο γήπεδο και δεν βρίσκω για ποιο λόγο αυτό να μη βγει στο γήπεδο. Μετά τις δύο ήττες (με Χολαργό και Κύμη) συζητήσαμε αρκετά με τα παιδιά, γι’ αυτό και μίλησα για πίστη και εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνουμε. Σήμερα ανταποκριθήκαμε σωστά και συνεχίζουμε στον β’ γύρο. Ξέρουμε ότι η συνέχεια θα είναι δύσκολη…”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ