Λυκογιάννης: «Πολλά τα συναισθήματα»

Λυκογιάννης: «Πολλά τα συναισθήματα»

Οσα είπε ο Ελληνας τεχνικός μετά τη σπουδαία νίκη επί του Πανιωνίου.

Ο Χολαργός πήρε μια επική νίκη επί του Πανιωνίου με καλάθι στην εκπνοή, με τον Αρη Λυκογιάννη να είναι έντονα φορτισμένος μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Ελληνας τεχνικός έκανε λόγο για πολλά συναισθήματα και απένειμε εύσημα στην ομάδα του για την προσωπικότητα που επέδειξαν στα τελευταία λεπτά.

«Πρώτα απ’ όλα να πω ότι είναι πολλά τα συναισθήματα που υπάρχουν. Το πρώτο που θέλω να πω είναι συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Μείναμε σταθεροί στην προσπάθεια. Δεν θα μιλήσω για τακτική, επιλογές, για πράγματα που έχουν να κάνουν με το μπάσκετ, μόνο για τον έλεγχο των συναισθημάτων.

Έγιναν πράγματα που έπρεπε να τα διαχειριστούμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς, φορτωθήκαμε με αρκετά φάουλ στην αρχή όπως τα τρία του Αγκμπελέσε. Στο δεύτερο ημίχρονο το διαχειριστήκαμε καλύτερα το ματς. Χρεωθήκαμε με πολλές τεχνικές ποινές, που επέτρεπαν στον αντίπαλο να μείνει κοντά στο ματς όταν παίρναμε διαφορά.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τον σταθερό έλεγχο των συναισθημάτων. Στο τέλος όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι η προσωπικότητα των παικτών και ο παράγοντας τύχη καθόρισαν το αποτέλεσμα. Τελείωσε ο πρώτος γύρος, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας», είπε ο Λυκογιάννης στη συνέντευξη Τύπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ