Σερέλης: «Καλύτεροι με την έλευση των νέων παικτών»

Σερέλης: «Καλύτεροι με την έλευση των νέων παικτών»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Λαυρίου μετά την ήττα από τον Ηφαιστο στη Λήμνο με σκορ 80-76.

Το Λαύριο έφτασε κοντά σε μια σημαντική νίκη, όμως τελικά ηττήθηκε από τον Ηφαιστο Λήμνου, με τον Χρήστο Σερέλη να κάνει λόγο για ήττα στις λεπτομέρειες.

Ο τεχνικός του Λαυρίου είπε πάντως ότι με τη έλευση και των νέων παικτών η ομάδα του θα τα πάει καλύτερα στο προσεχές μέλλον.

«O κόσμος είδε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Δύο ομάδες που έπαιξαν πολύ δυνατά και η μία προσπάθησε να εξουδετερώσει τα ατού της άλλης. Υπήρχε πολύ τακτική στο παιχνίδι. Είναι από τα παιχνίδια που ένας προπονητής –από την δική μου την πλευρά- είναι ευχαριστημένος που η ομάδα έπαιξε σε μία δύσκολη έδρα με έναν καλό αντίπαλο, πολύ καλά τακτικά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είχε αρκετά καλά στοιχεία αλλά στο τέλος, στις λεπτομέρειες, φτάνει στο σημείο να χάνει το παιχνίδι και αυτό μας λυπεί πάρα πολύ. Αρκεί να θυμηθούμε στο 76-76 πώς η μπάλα τέσσερις-πέντε φορές ήταν μεταξύ στεφάνης και ταμπλό της ομάδας της Λήμνου. Μόνο αυτό αν έμπαινε ενδεχομένως να μας είχε δώσει τη νίκη.

Θεωρώ πώς αν η ομάδα μου συνεχίσει να παίζει με αυτόν τον τρόπο, με την έλευση των νέων παικτών και τη δουλειά που κάνουμε το τελευταίο διάστημα, θα προσπαθήσουμε και θα πάρουμε νίκες εκτός έδρας με καλές ομάδα σα τον Ήφαιστο. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Λήμνου και καλή χρονιά σε όλους, μπασκετικούς και μη», ήτα τα λόγια του Σερέλη.

Για τη χρησιμοποίηση του Τόμας: «Αγωνίστηκε 24 λεπτά, είναι νέος στην ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος καθώς και οι τρεις είναι καλοί παίκτες, το γνωρίζαμε. Η αλήθεια είναι πώς έχουν προσαρμοστεί αρκετά γρήγορα, ευτυχώς για εμάς. Θα προτιμούσαμε ο Φεβρουάριος ν’ άρχιζε αύριο το πρωί. Να είχαμε ένα μήνα, θα μας βοηθούσε πολύ σαν ομάδα γιατί είχαμε τρεις καινούργιους παίκτες. Αλλά παρόλα αυτά θεωρώ ότι μπορούν να μας βοηθήσουν άμεσα στα παιχνίδια που έρχονται».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ