Κιλπάτρικ: «Ανυπομονώ να παίξω με τον Καλάθη, θα είμαι έτοιμος για την Ζαλγκίρις»

Κιλπάτρικ: «Ανυπομονώ να παίξω με τον Καλάθη, θα είμαι έτοιμος για την Ζαλγκίρις»

Τις πρώτες του εικόνες ως παίκτης του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Σον Κιλπάτρικ σε δηλώσεις του μετά την επικράτηση των Πράσινων επί της Κύμης όπου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του.

Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ του Παναθηναϊκού, Σον Κιλπάτρικ, έκανε το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Basket League κόντρα στην Κύμη. O Αμερικανός πέτυχε 20 πόντους με 3/4 δίποντα και 4/7 τρίποντα βοηθώντας τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του με 87-62. Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα αναφέρθηκε στο επίπεδο ετοιμότητάς του, στη συνεργασία του με τον Νικ Καλάθη και στις πρώτες του εντυπώσεις από το Τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ακόμα προσπαθώ να προσαρμοστώ στο παιχνίδι. Είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με τις ΗΠΑ. Προσπαθώ να προσαρμοστώ. Έχω να τρέξω πάνω κάτω σε παιχνίδι από τον Ιούλιο. Ακόμα προσαρμόζομαι στα δεδομένα του ευρωπαϊκού και ελληνικού μπάσκετ.»

Για την επικείμενη συνύπαρξή του στο παρκέ με τον Καλάθη και το παιχνίδι με  Ζαλγκίρις: «Θα είμαι έτοιμος για Ζαλγκίρις. Θα έχουμε πάλι πίσω τον Νικ, ξέρω ότι είναι ο ηγέτης μας. Περιμένω να παίξω μαζί του. Είμαι απόλυτα σίγουρος πως ο κόουτς Πιτίνο θα μας έχει έτοιμους για την Παρασκευή.»

Για τις εντυπώσεις του για την ομάδα ως τώρα: «Μου αρέσουν πολύ οι συμπαίκτες μου. Δουλεύουν σκληρά. Έχουμε ένα νέο γκρουπ παικτών και όλοι μαθαίνουν. Ο Γιώργος (Καλαϊτζάκης) γίνεται όλο και καλύτερος μέρα με τη μέρα. Είναι σημαντικό αυτό και εμείς πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε ως ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ