Άρης: Επέστρεψε ο Τζόουνς, ευχάριστα νέα για Βεργίνη

Άρης: Επέστρεψε ο Τζόουνς, ευχάριστα νέα για Βεργίνη

Ελαχιστοποιήθηκαν τα αγωνιστικά προβλήματα στον Αυτοκράτορα ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με το Λαύριο.

Θετικά νέα στον Άρη ενόψει του σημαντικού αγώνα με το Λαύριο, το ερχόμενο Σάββατο στο Παλέ για το πρωτάθλημα. Στην προπόνηση της Τετάρτης (16/1) ο Γιάννης Καστρίτης είδε τον Λάκι Τζόουνς να επιστρέφει σε πλήρεις ρυθμούς και τον Δημήτρη Βεργίνη να ακολουθεί μεγάλο μέρος του προγράμματος.

Εξάλλου, μετά τις δύο υπερπολίτιμες νίκες με Ηφαιστο Λήνου και Ρέθυμνο, επικρατεί ανακούφιση στις τάξεις των κιτρινόμαυρων.

Βεβαίως ο Καστρίτης και οι παίκτες του δεν εφησυχάζουν καθώς ακόμη ο Αρης δεν έχει απομακρυνθεί όσο θα ήθελε από τις επικίνδυνες θέσεις. Μετά το 2Χ2 όμως στα συγκεκριμένα ματς έχει πάρει βαθιά ανάσα και ορίζει αυτός την τύχη του, ενώ με νίκη και επί του Λαυρίου θα έχει κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: «Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνέχισε σήμερα (16/01) ο ΑΡΗΣ την προετοιμασία του, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με το Λαύριο (19/01, 17:30), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Betshop Basket League.

Ο Lucky Jones συμμετείχε κανονικά στην απογευματινή προπόνηση, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στο δεξί ισχίο. Ο Δημήτρης Βεργίνης πήρε μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι του ομαδικού προγράμματος και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό κι έκανε θεραπεία.

Να σημειωθεί ότι το πρωί προπονήθηκε το δεύτερο γκρουπ παικτών. Της απογευματινής προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση με τη χρήση video. Αύριο (17/01), η ομάδα θα γυμναστεί μια φορά, το απόγευμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ