Πρόστιμα σε Γιάνκοβιτς και Χολαργό

Πρόστιμα σε Γιάνκοβιτς και Χολαργό

Ο αρχηγός του Χολαργού τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1.100 ευρώ για εξύβριση των διαιτητών στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, ενώ και οι νεοφώτιστοι καλούνται να πληρώσουν 300 ευρώ για τα όσα... ξεστόμισε ο παίκτης τους. 

Πρόστιμα σε Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, Χολαργό και ΠΑΟΚ «μοίρασε» ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

Ο αρχηγός του Χολαργού τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1.100 ευρώ για εξύβριση των διαιτητών (σ.σ. Καρακατσούνης, Παναγιώτου, Διαμαντής) στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, για την 13η αγωνιστική, ενώ και οι νεοφώτιστοι καλούνται να πληρώσουν 300 ευρώ για τα όσα… ξεστόμισε ο παίκτης τους.

Επίσης, στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ επιβλήθηκε πρόστιμο 1.400 ευρώ για υβριστικά συνθήματα πoυ ακούστηκαν στον αγώνα με το Περιστέρι στην PAOK SPORTS ARENA, για την 13η αγωνιστική.

Οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή:

«88/17-1-2019

ΠΑΟΚ

Επιβάλλεται στην ΠΑΟΚ ΚΑΕ για υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης που έγιναν ομαδικά από οπαδούς της και με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα την ποινή της επίπληξης καθώς και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00 € ) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 12-1-2019.

87/17-1-2019

ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Επιβάλλεται:

1) Στην ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΑΕ για ανάρμοστη συμπεριφορά του καλαθοσφαιριστή της Βλάντιμιρ Γιάνκοβιτς (υβριστική συμπεριφορά προς τους διαιτητές που έγινε μετά τη λήξη του αγώνα και χωρίς να επακολουθήσει αποβολή του αθλητή), χρηματικό πρόστιμο τριακοσίων (300,00 € ) ευρώ  και

2) Στον Βλάντιμιρ Γιάνκοβιτς καλαθοσφαιριστή της ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΑΕ για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους διαιτητές (υβριστική συμπεριφορά προς τους διαιτητές που έγινε μετά τη λήξη του αγώνα και χωρίς να επακολουθήσει αποβολή του αθλητή), χρηματικό πρόστιμο χιλίων εκατό (1.100,00 € ) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 12-1-2019».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ