Τουτζιαράκης: «Μαζί θα κρατήσουμε την Κύμη»

Τουτζιαράκης: «Μαζί θα κρατήσουμε την Κύμη»

Ο σέντερ της Κύμης έδωσε σύνθημα «παραμονής» ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ο Σταύρος Τουτζιαράκης, μέσω του προσωπικού του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε πως ομάδα και κόσμος μαζί, θα κρατήσουν την Κύμη στην κατηγορία, ενώ μίλησε για το προσεχές παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αλλά και αυτό που πέρασε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Μαζί θα κρατήσουμε την Κύμη

Χαιρετίζω όλους τους φίλους του μπάσκετ και ειδικότερα τους φιλάθλους του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης.

Είμαι ο Σταύρος Τουτζιαράκης, αθλητής και αρχηγός της ομάδας της Κύμης, και είμαι πολύ χαρούμενος που παίρνω την πάσα από τον φίλο και συμπαίκτη μου Γιώργο Τσιάρα και αναλαμβάνω μετά από εκείνον το blog του ΕΣΑΚΕ για τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος. Θέλω να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία σε όλους και να έχουμε καλή συνέχεια στην μπασκετική σεζόν.

Μια μπασκετική σεζόν που είναι αλήθεια ότι δεν έχει κυλήσει μέχρι τώρα ιδανικά για εμάς. Είμαστε όμως αποφασισμένοι στο 2ο μισό του πρωταθλήματος να αντιστρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση.

Η ομάδα μας έρχεται από ένα παιχνίδι στην έδρα μας με τον πανίσχυρο Παναθηναϊκό, όπου δείξαμε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο για ένα ημίχρονο. Το καλό είναι ότι πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες και ανταποκρίθηκαν πολύ καλά, δείχνοντας πάθος και διάθεση.

Αυτό το πάθος πρέπει να βγάλουμε στο παρκέ και στο παιχνίδι «τελικό» με τον Πανιώνιο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση και να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο και το πλάνο μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, γιατί κάθε λεπτομέρεια μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική.

Περιμένουμε τον κόσμο της ομάδας το Σάββατο στο γήπεδο να μας δώσει ώθηση με την φωνή και την παρουσία του και να μας στηρίξει σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Μαζί θα μπορέσουμε να κρατήσουμε την Κύμη στην κορυφαία κατηγορία της χώρας!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ