Σιγκούνας: «Στοχεύουμε μόνο στη νίκη»

Σιγκούνας: «Στοχεύουμε μόνο στη νίκη»

Ο φόργουορντ του Ρεθμύνου τόνισε πως η ομάδα θα κυνηγήσει μόνο τη νίκη.

Ο φόργουορντ του Ρεθύμνο, Αλέξανδρος Σιγκούνας, μέσω του προσωπικού του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως η κρητική ομάδα στοχεύει μόνο στη νίκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του

«Στοχεύουμε μόνο στην νίκη

Γεια σας διαδικτυακοί μου φίλοι του Μπάσκετ, σας καλωσορίζω όλους στο Blog για άλλη μια εβδομάδα γεμάτη με δυνατές μπασκετικές αναμετρήσεις.

Το τελευταίο ματς απέναντι στον Άρη, δε μας βρήκε νικητές και έτσι κλείνει ο πρώτος γύρος της Betshop Basket League, με την ομάδα μας να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Γυρνάω τον χρόνο πίσω και σκέφτομαι ότι θα μπορούσαμε να έχουμε 6 νίκες, με ματς που έχουνε χαθεί στις λεπτομέρειες και άλλα ματς να έχουν κριθεί στον πόντο… Αλλά το μπάσκετ έτσι είναι, χρειάζεσαι τύχη, σωστή απόφαση την κατάλληλη στιγμή και πάνω από όλα καθαρό μυαλό.

Στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου υποδεχόμαστε την ομάδα του ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι το οποίο στοχεύουμε μόνο για την νίκη. Η θέση στην οποία βρισκόμαστε δεν μας επιτρέπει άλλο αποτέλεσμα.

Σαφώς γνωρίζουμε ότι δεν είναι ένα εύκολο παιχνίδι, όπως και δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια φέτος, αλλά περιμένω να δω αντίδραση από όλη την ομάδα, ιδιαίτερα μετά την τελευταία ήττα από τον Άρη.

Εάν καταφέρουμε να βγάλουμε στο παρκέ, όλη την ενέργεια που βγάζουμε καθημερινά στην προπόνηση, τότε θα έχουμε μεγάλη τύχη.

Έχουμε δουλέψει αρκετά πάνω στα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ το μόνο που μένει είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι που τους αρέσει.

Περιμένουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο, να μας δώσει δύναμη και ενέργεια σε ένα ματς υψηλών απαιτήσεων, όπου αναμένεται μάχη 40 λεπτών!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ