Ρέθυμνο – ΠΑΟΚ 78-88

Ρέθυμνο – ΠΑΟΚ 78-88

Σε ένα πολύ καλό ματς που ήταν… θρίλερ για 35 περίπου λεπτά, ο ΠΑΟΚ επικράτησε εκτός έδρας με 88-78, με τον Τέρι Χάτσερ να κάνει απίστευτο ματς πετυχαίνοντας 37 πόντους (6/9 τριπ).

Το Ρέθυμνο φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League.

Κάθε ματς για το Ρέθυμνο είναι ένας τελικός… παραμονής στην κατηγορία καθώς τα πράγματα είναι ρευστά στα κάτω στρώματα της βαθμολογίας. Οι Κρητικοί πήραν κεφάλι επί του ΠΑΟΚ νωρίς στο σκορ και στο ημίχρονο έφτασαν να προηγούνται με +8 (42-34).

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν με τους παίκτες του Παπαθεοδώρου να βγάζουν αντίδραση και να ανεβάζουν την παραγωγικότητά τους από τα 6.75μ. τρέχοντας ένα επί μέρους 23-11. Στο 3’ της τρίτης περιόδου μάλιστα ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε για πρώτη φορά προβάδισμά (50-48).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το ματς έγινε ροντέο με το προβάδισμα να αλλάζει δύο φορές, με το Ρέθυμνο στην αρχή και τον ΠΑΟΚ στη συνέχεια να τρέχουν τα δικά τους σερί πόντων, αλλά οι φιλοξενούμενοι οδηγούμενοι από έναν συγκλονιστικό Χάτσερ και έναν καταλυτικό Γκος, πήρε σημαντική και δύσκολη νίκη.

Για τους Κρητικούς η τριάδα των Τζόνσον (14π), Χριστοδούλου (24π) και Μπρατ (16π) ήταν όλα τα λεφτά, αλλά οι υπόλοιποι παίκτες δεν κατάφεραν να τους υποστηρίξουν ώστε να έχουν ελπίδες νίκης οι παίκτες του Ζιάγκου. Στη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται πλέον το 13ο Ρέθυμνο (2-12 ρεκόρ και 16 βαθμοί), 3ος ανέβηκε ο ΠΑΟΚ με ρεκόρ 9-5 και 23 βαθμούς.

Τα δεκάλεπτα: 21-15, 21-19, 11-23, 25-31

Αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ