Παπαθεοδώρου: «Περήφανοι για την αντίδραση των παικτών μας»

Παπαθεοδώρου: «Περήφανοι για την αντίδραση των παικτών μας»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε λόγο για προσωπικότητα κι έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά τη νίκη με το Ρέθυμνο.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το Ρέθυμνο, με τον Ηλία Παπαθοεδώρου να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου το πόσο υπερήφανος για την αντίδραση της ομάδας του μετά την ήττα από τη Ναντέρ στο Champions League, αλλά και για τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν.

«Ήταν ένα πολύ όμορφο και ανταγωνιστικό παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος. Θεωρώ ότι η προσωπικότητα των δικών μας παικτών στο τέλος ήταν το κυρίαρχο στοιχείο για να κερδίσουμε το παιχνίδι, σε συνδυασμό με την καλύτερη άμυνα που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο στους ποιοτικούς παίκτες του Ρεθύμνου. Πήραμε μία σημαντική νίκη, όπως είναι κάθε νίκη που παίρνουμε εκτός έδρας, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που θέλει τόσο πολύ τη νίκη.

Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι για τον τρόπο που αντιδρούν οι παίκτες μας όλο αυτό το διάστημα, τους αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια και συνεχίζουμε την προσπάθεια και το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο και εύχομαι το καλύτερο δυνατό για την πορεία του στο πρωτάθλημα» είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ