Η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα εισιτήρια με τον Άρη

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα εισιτήρια με τον Άρη

Μέσω ανακοίνωση της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον κόσμο της ότι συνεχίζεται κανονικά η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωση της ότι συνεχίζεται κανονικά η προπώληση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη για την 15η αγωνιστική της Basket League. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας κόντρα στη ομάδα του Νίκου Καστρίτη θα είναι το ντεμπούτο του Σον Κιλπάτρικ μπροστά στο κοινό των «πρασίνων» μετά από τρείς συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις. (Κύμη, Ζαλγκίρις, Ήφαιστο Λήμνου).

Διαβάστε την ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Basket League με τον Άρη (28/1, 19.00) καθώς και των μεμονωμένων εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Euroleague από τα κάτωθι σημεία:

· Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Πέμπτη 27/12 και Παρασκευή 28/12 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

· Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.
· Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

· Αναφορικά με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2144022541 Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00.

· Την Δευτέρα 28/1 θα λειτουργούν από τις 16.30 μέχρι τις 19.00 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.

· Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

· Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ