Παπαθεοδώρου: «Με πειθαρχία στο πλάνο μας»

Παπαθεοδώρου: «Με πειθαρχία στο πλάνο μας»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε την αυριανή αναμέτρηση (26/1) κόντρα στην ΑΕΚ τονίζοντας ότι πρόκειται για μία αναμέτρηση πολύ υψηλών απαιτήσεων.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ για την 15η αγωνιστική της Basket League και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε την επικείμενη αναμέτρηση τονίζοντας ότι οι παίκτες του Δικέφαλου θα πρέπει να εφαρμόσουν με πειθαρχία το αγωνιστικό πλάνο κόντρα στην Ένωση.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δικέφαλου:

«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί καλά για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με πολύ ποιοτικό ρόστερ και πολύ καλό προπονητικό επιτελείο. Έχει προσθέσει δύο πολύ έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα μας για το Κύπελλο Ελλάδας, τον Τζόρνταν Θίοντορ και τον Ντελρόι Τζέιμς.

Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να ακολουθήσουμε με πειθαρχία το πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση και να παίξουμε ένα παιχνίδι υψηλής ποιότητας, που πρέπει να δώσουμε το 100% για να το κερδίσουμε»

Παράλληλα, στην σημερινή προπόνηση (25/1) πήρε μέρος κανονικά ο Βαγγέλης Μαργαρίτης κι έτσι, άπαντες οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή τους, για το αυριανό ντέρμπι στην «PAOK Sports Arena».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ