ΛεΝτέι: «Δουλεύω για να γίνομαι καλύτερος και να βοηθάω την ομάδα»

ΛεΝτέι: «Δουλεύω για να γίνομαι καλύτερος και να βοηθάω την ομάδα»

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε για την εμφάνισή του στη νίκη επί της Κύμης, αλλά και για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Μπαρτσελόνα.

Ηταν ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στην εύκολη νίκη επί της Κύμης με 92-69, για την 15η αγωνιστική της Basket League.

Ο λόγος για τον Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας 20 πόντους με 9/11 δίποντα, 0/2 τρίποντα και 2/2 βολές, ενώ παράλληλα κατέβασε 7 ριμπάουντ και είχε 1 τάπα, συγκεντρώνοντας 18 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Αμερικανός σέντερ μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις, προκειμένου να γίνει καλύτερος. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα, επισημαίνοντας ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Συνεχίζω να δουλεύω κάθε μέρα για να γίνομαι καλύτερος. Απλά προσπαθώ κάθε μέρα για να βοηθάω την ομάδα. Έχουμε μεγάλη συγκέντρωση για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Δουλεύουμε για να κερδίσουμε το ματς αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ