Γιατράς: «Κερδίσαμε δίκαια»

Ο προπονητής του Προμηθέα ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του.

Γιατράς: «Κερδίσαμε δίκαια» | to10.gr

Ο Μάκης Γιατράς δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

«Κάναμε μία μεγάλη νίκη. Νομίζω πως η ομάδα μου ήταν συγκεντρωμένη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ήμασταν μπροστά για αρκετό χρονικό διάστημα και κερδίσαμε δίκαια ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και μια εξαιρετική ομάδα που έχει κάνει τρομερό πρώτο γύρο.

Εκμεταλλευτήκαμε την απουσία του Χάροου, παρ’ όλα αυτά βρεθήκανε μέσα στο παιχνίδι ο Καράμπελας ο οποίος, οφείλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα του Περιστερίου που εμπιστεύεται τα νέα παιδιά αλλά και στον ίδιο τον αθλητή που μπήκε μέσα και έδωσε την ψυχή του.

Ο Γκρέι έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ήταν λες και βλέπαμε τον Κάρι. Μετά μπήκε και ο κόσμος του Περιστερίου στο ματς και δημιούργησε μία “καυτή” έδρα. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα μου ήταν συγκεντρωμένη και καταφέραμε στο τέλος να κερδίσουμε σχετικά εύκολα. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε, δεν έχουμε να πούμε πολλά και συνεχίζουμε γιατί την Τετάρτη έχουμε έναν ακόμα τελικό, με την Νεπτούνας και το ταξίδι συνεχίζετε.

Εκτός έδρας παίζουμε καλύτερα απ’ ότι εντός. Όχι πως υπάρχει πίεση, αλλά νομίζω πως εκτός έδρας είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Μπορεί τα ευρωπαϊκά παιχνίδια να προκαλούν κούραση αλλά μας δίνουν και ρυθμό. Έχουμε επίσης, μεγάλο ρόστερ και τώρα που παίζουν όλοι, έχουμε διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Το Περιστέρι γύρισε το παιχνίδι, ξέραμε πως θα αντιδράσει αλλά κάναμε κι εμείς το ίδιο όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Προσπεράσαμε με τρεις πόντους και δεν αφήσαμε το Περιστέρι να ξανά περάσει μπροστά.

Ο Μπράουν μπορεί να ήταν άστοχος αλλά έπαιξε καταπληκτική άμυνα. Κι o Μπράουν είναι ένας παίκτης που παίζει για την ομάδα. Στο τέλος, και ο Παρκ ήταν καθοριστικός κι ο Λίποβι το ίδιο αλλά μην αρχίζουμε και λέμε για τον καθ’ ένα. Η ομάδα έπαιξε καλά και είμαστε χαρούμενοι για την νίκη»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο