Οι γιατροί «αποφασίζουν» για γκαρντ!

Οι γιατροί «αποφασίζουν» για γκαρντ!

Η εξέλιξη της αποκατάστασης στον τραυματισμό του Λάνγκφορντ θα καθορίσει τις μεταγραφικές κινήσεις στον Παναθηναϊκό.

Οι τραυματισμοί των Παππά και Λάνγκφορντ έχουν προκαλέσει αριθμητικό και ποιοτικό πρόβλημα στην περιφερειακή γραμμή του Παναθηναϊκού που έχει μείνει πλπέον με τρεις «καθαρόαιμους» γκαρντ.

Τους Καλάθη, Λεκαβίτσιους και Κιλπάτρικ. Ο Ρικ Πιτίνο προσπαθεί να… μπαλώσει προσωρινά τα πράγματα περνώντας ως δυάρι τον Ματ Λοτζέσκι, αλλά η λύση αυτή ασφαλώς και δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη.

Κι αυτό διότι ο Βελγοαμερικανός δεν μπορεί ούτε να δημιουργήσει, ούτε να βάλει τη μπάλα στο παρκέ και να προκαλέσει «ρήγματα» στην άμυνα, μια και είναι περισσότερο σουτέρ θέσης.

Ετσι λοιπόν αυτόματα έχει δημιουργηθεί η ανάγκη για ενίσχυση της ομάδας. Μόνο που οι.. γιατροί θα αποφασίσουν για το αν τελικά ο Παναθηναϊκός θα κάνει κι άλλη προσθήκη στο ρόστερ του!

Ο Κιθ Λάνγκφορντ δεν θέλει να υποβληθεί σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς- προσαγωγούς που τον ταλαιπωρεί και επιθυμεί να συνεχίσει τη θεραπευτική αγωγή. Μάλιστα επισκέφθηκε και εξειδικευμένο γιατρό στην Ελλάδα, ο οποίος του έδωσε τη δική του γνώμη, η οποία μάλιστα δεν ήταν πολύ διαφορετική με εκείνη του ιατρικού τιμ των πρασίνων.

Η να κάνει επέμβαση και να επιστρέψει σε ένα μήνα ή να ακολουθήσει θεραπεία με την υποσημείωση όμως ότι είναι πολύ πιθανό να μην ξεμπερδέψει μια και καλή.

Επειδή προφανώς εάν κάνει την επέμβαση κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά στον Παναθηναϊκό, ο Αμερικανός επιμένει στην επιλογή της θεραπείας. Κανείς όμως δεν μπορεί να του απαγορεύσει το δικαίωμα της επιλογής.

Ετσι λοιπόν θα περιμένουν για περίπου δυο εβδομάδες οι πράσινοι την ολοκλήρωση της θεραπευτικής αγωγής και στη συνέχεια με νέες εξετάσεις θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

Στο μεταξύ όμως βέβαια ο Παναθηναϊκός ήδη… σκανάρει τη μεταγραφική αγορά (το κάνει άλλωστε πάντα και για παν ενδεχόμενο), ώστε να είναι έτοιμος να δράσει εφόσον ο Λάνγκφορντ τεθεί νοκ άουτ.

Το μεγάλο ζήτημα, το όποιο έχει τεθεί αρκετές φορές στο «to10.gr» είναι το ποιος παίκτης θα… θυσιαστεί για να αποκτηθεί ο νέος παίκτης, μια και ήδη ο Λάνγκφορντ είναι εκτός της εξάδας των ξένων που παίζουν στην Α1…

Σύμφωνα με ένα σενάριο δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ο Κώστας Βασιλειάδης, να κοπεί ο Ματ Λοτζέσκι και η θέση του να χρησιμοποιηθεί για να αποκτηθεί κόμπο γκαρντ. Ηδη όμως ο προϋπολογισμός έχει βγει κατά πολύ εκτός πλάνου και ένα τέτοιο σενάριο είναι ιδιαίτερα… ακριβό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ