Σλαφτσάκης: «Σαν τελικός με Πανιώνιο»

Σλαφτσάκης: «Σαν τελικός με Πανιώνιο»

Οσα έγραψε ο παίκτης του Άρη στο μπλογκ που διατηρεί στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας Αρχής.

Ο Αρης ετοιμάζεται για το σημαντικό ματς με τον Πανιώνιο το Σάββατο (2/2, 15:45-ERTPLAY 1), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, με τον Διαμαντή Σλαφτσάκη να χαρακτηρίζει το παιχνίδι «τελικό» για τον Αυτοκράτορα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ελληνας φόργουορντ στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους. Παίζουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι στον Πανιώνιο. Είναι πολύ σημαντικό για μας, γιατί θέλουμε να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο Πανιώνιος είναι μια πολύ και ποιοτική ομάδα με πολύ καλές μονάδες και κάποιους έμπειρους παίκτες, που έχουν παίξει αρκετούς τέτοιου είδους αγώνες. Από κει και πέρα, εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην τακτική μας και στη δύναμή μας που είναι η άμυνα.

Να μην αφήσουμε τον Πανιώνιο να βρει ρυθμό μέσα από το επιθετικό transition που είναι το δυνατό του σημείο. Γνωρίζουμε ότι έχει στο ρόστερ του πάρα πολύ ικανούς σκόρερ και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ πιστοί στο αμυντικό μας πλάνο.

Είναι ένας εντός έδρας αγώνας για μας και το ευχάριστο για την ομάδα μας, είναι ότι μέσα στο 2019 κερδίσαμε και τις δυο αναμετρήσεις που δώσαμε στο «Nick Galis Hall». Ο Πανιώνιος ψάχνει απεγνωσμένα ένα «διπλό», γιατί δεν έχει πετύχει εκτός έδρας νίκη.

Σαφώς είναι ένας «τελικός» γι’ αυτούς, όμως έτσι πρέπει να αντιμετωπίσουμε κι εμείς το παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας και τον έχουμε ανάγκη, διότι μας δίνει μεγάλη ώθηση και τεράστια ενέργεια. Θα πρέπει να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ