Οικονόμου: «Δεν πέρασε από το μυαλό μου να παραιτηθώ, θα γίνουν αλλαγές»

Οικονόμου: «Δεν πέρασε από το μυαλό μου να παραιτηθώ, θα γίνουν αλλαγές»

Αλλαγές στο ρόστερ προανήγγειλε ο τεχνικός του Πανιωνίου μετά τη βαριά ήττα από τον Άρη.

Ο Πανιώνιος, με εξαίρεση το τρίτο δεκάλεπτο ήταν κακός στο ματς με τον Αρη στο Αλεξάνδρειο, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 23 πόντους διαφορά. Στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Οικονόμου στάθηκε στην αποβολή του Μπέρι με 2η τεχνική ποινή ενώ είπε οτι περιμένει βελτίωση της ομάδας μετά την έλευση νέων παικτών.

Επίσης μετά από σχετικά ερώτηση για το αν σκοπεύει να παραιτηθεί μετά την 8η σερί ήττα, είπε ξεκάθαρα «όχι» τονίζοντας οτι αγαπάει τους νεοσμυρνιώτες.

Ο προπονητής του Πανιωνίου είπε αρχικά: «Το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο δεν πήγε καλά. Ενώ είχαμε τονίσει ότι ο Άρης σε οδηγεί στο λάθος, δεν ανταποκριθήκαμε στην πίεση του Άρη, που σε μερικές περιπτώσεις έφτασε στο όριο του φάουλ. Δεχθήκαμε πόντους από λάθη και από τα επιθετικά ριμπάουντ του Άρη.

Κάναμε την προσπάθειά μας στο τρίτο δεκάλεπτο, κατεβάσαμε διαφορά, αλλά η δεύτερη τεχνική ποινή Μπέρι μας αποσυντόνισε τελείως για να επιστρέψουμε γιατί είναι ο πρώτος σκόρερ μας. Εκεί χάθηκε το παιχνίδι για μας και ήταν κρίμα για την προσπάθεια που κάναμε. Στο τέταρτο δεκάλεπτο φάνηκε να αφήνουμε το παιχνίδι».

Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί έπειτα από την 8η συνεχόμενη ήττα, είπε: «Δεν πέρασε στο μυαλό μου. Αγαπάω πολύ τον Πανιώνιο και είμαι εδώ για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Έχουμε μπροστά μας τη διακοπή, θα δούμε τι πρέπει να γίνει ώστε να έρθουν παίκτες οι οποίοι θα βελτιώσουν την ομάδα. Έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε ακόμη δύο αλλαγές, έχουμε να διαχειριστούμε και την αλλαγή της έδρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ