Ουέμπερ: «Ήρθα στον Ολυμπιακό για να βγάλω πάθος και ενέργεια»

Ουέμπερ: «Ήρθα στον Ολυμπιακό για να βγάλω πάθος και ενέργεια»

Ο Μπριάντε Ουέμπερ έφτασε στην Ελλάδα και μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι ήρθε στους ερυθρόλευκους για να βγάλει πάθος, ενέργεια και να παίξει το μπάσκετ του.

Ο Μπριάντε Ουέμπερ προσγειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Ελευθέριος Βενιζέλος για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων πρόκειται να πάει απευθείας για ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια θα γνωρίσει την ομάδα του και τους συμπαίκτες του, η οποία επέστρεψε από το Τελ Αβίβ το πρωί της Παρασκευής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για το νέο βήμα στην καριέρα του και τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι ήρθε στην Ελλάδα για να παίξει το μπάσκετ του, αλλά και να βγάλει πάθος και ενέργεια.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις συνομιλίες που είχε με τον Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ υπογράμμισε πως είναι έτοιμος να προσφέρει ότι του ζητηθεί στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήρθα για να παίξω το παιχνίδι μου. Αγαπώ το μπάσκετ και δεν έχω προσδοκίες. Για μένα είναι το ίδιο είτε παίζω στην Ευρώπη είτε στις ΗΠΑ. Η αγάπη για το άθλημα μετράει.

Θέλω να δώσω την ενέργεια μου. Ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει πάθος. Είμαι ένας παίκτης που βγάζει ενέργεια και πάθος, ενώ πάντα χαμογελάω, άρα θα με δουν να χαμογελάω πάντα.

Δεν έχω μάθει πολλά πράγματα για την νέα μου ομάδα. Μίλησα πριν μια εβδομάδα με τον Μπλατ και χτες. Είμαι έτοιμος να προσφέρω ότι μου ζητηθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ