Αποθέωσε Φιλ Γκος ο Μπλατ

Αποθέωσε Φιλ Γκος ο Μπλατ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου του All Star Game και αποθέωσε με απίστευτα λόγια τον Φιλ Γκος του ΠΑΟΚ.

Ο Φιλ Γκος του ΠΑΟΚ, ήταν ο νικητής του διαγωνισμού τριπόντων του ΕΚΟ All Star Game. Ο Αμερικανός βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της διοργάνωσης και ανέφερε σχετικά:

«Ήταν ωραίο να ανταγωνιστώ σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ήθελα σίγουρα να κερδίσω και το παιχνίδι. Δε θέλω να χάνω ποτέ! Ήταν ωραία, γιατί έπαιξα μαζί με κάποιους παίκτες που πάντα τους αντιμετωπίζω. Ίσως αυτό να είναι το τέλος του δρόμου για μένα, οπότε δεν ξέρω αν θα έχω ξανά την ευκαιρία να παίξω σε All Star Game. Θα το θυμάμαι για πολλά χρόνια. Ήξερα ότι θα κερδίσω, ήξερα από τον πρώτο γύρο ότι θα είμαι εγώ αυτός που θα κερδίσει».

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο ο Ντέιβιντ Μπλατ ο οποίος αποθέωσε λέγοντας απίστευτα λόγια για τον παίκτη του ΠΑΟΚ:

«Είστε όλοι εδώ και βλέπετε τόσα πολλά παιχνίδια, τόσους πολλούς ξένους παίκτες να έρχονται σε αυτήν την υπέροχη μπασκετική χώρα. Ίσως να το παρακολουθείτε και στην Ευρώπη. Ο Φιλ είναι ένας από τους κλασάτους παίκτες, από τους πιο αληθινούς εκπροσώπους, από αυτό που είναι το διεθνές μπάσκετ. O τρόπος που έχει μπει σε μια ξένη χώρα είναι παράδειγμα προς μίμηση. Παρότι είναι σε μια χώρα με πολύ μεγάλους παίκτες, ο Φιλ Γκος είναι επίσης είναι ένας παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ