Στάχτη στα μάτια

Στάχτη στα μάτια

Η ΕΟΚ προσπαθεί να ξεφύγει από το αδιέξοδο με αδέξια τρικ. Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο.

Γράψαμε από την πρώτη στιγμή ότι ο Ολυμπιακός είναι τεράστιο μέγεθος (όπως και ο Παναθηναϊκός) για να μπορέσει η παρέα του Γιώργου Βασιλακόπουλου να σταθεί απέναντί του. Κάθε φορά που θα βρίσκονται αντιμέτωποι το αποτέλεσμα θα είναι δεδομένο. Αυτό το γνωρίζουν οι διοικούντες την Ομοσπονδία, παρότι δεν θέλουν να φανεί προς τα έξω.

Πρέπει λοιπόν από τη μια να υποχωρήσουν και από την άλλη να δείξουν ανυποχώρητοι για να μην χάσουν την καλή έξωθεν μαρτυρία.

Τι έκαναν λοιπόν; Ζήτησαν από τους τρεις διαιτητές (Αναστόπουλο – Μάνο – Παναγιώτου) να δηλώσουν κόλλημα για τους αγώνες του Ολυμπιακού. Με αυτό τον τρόπο θεωρούν ότι θα αποφύγουν τη μετωπική και παράλληλα δεν θα φανεί ότι έκαναν πίσω.

Ήδη ο Παναγιώτης Αναστόπουλος δήλωσε ότι δεν θα σφυρίξει άλλο τη φετινή σεζόν, ενώ κάτι αντίστοιχο θα κάνουν οι άλλοι δύο για τους αγώνες του Ολυμπιακού. Στο πλάνο της Ομοσπονδίας είναι να μπουν διαιτητές, που δεν… ενοχλούν τον Ολυμπιακό (όπως για παράδειγμα ο Ηλίας Κορομηλάς) οι οποίοι θα διευθύνουν τον αγώνα στο ΣΕΦ. Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο.

H «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ δεν κάνει βήμα πίσω, έχει ζητήσει ξένους διαιτητές και ο μόνος τρόπος για να δεχθεί να σφυρίξουν Έλληνες τους αγώνες της με τον Παναθηναϊκό είναι να διαγραφούν από τα μητρώα οι τρεις διαιτητές του πρόσφατου ντέρμπι. Κάτι που προφανώς δεν θα δεχθεί η διοίκηση της ΕΟΚ.

Η προσπάθεια να ρίξει στάχτη στα μάτια με τα κολλήματα των τριών είναι καταδικασμένη σε αποτυχία, γιατί –όπως συνηθίζει να λέει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος – έχουν γνώση οι φύλακες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ