Εθεσε εαυτόν εκτός Basket League ο Αναστόπουλος!

Εθεσε εαυτόν εκτός Basket League ο Αναστόπουλος!

Ο εκ των διαιτητών του ημιτελικού του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ ζήτησε από την ΚΕΔ την εξαίρεσή του από κάθε εγχώρια αναμέτρηση.

Η διαιτητική τριάδα τα έκανε… μπάχαλο στον ημιτελικό του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, με τους Ερυθρόλευκους κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου να αποχωρούν από το παιχνίδι σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ενας από τους διαιτητές του ιστορικού, όπως εξελίχθηκε, ημιτελικού ήταν ο Παναγιώτης Αναστόπουλος. Ο διεθνής ρέφερι μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε έστειλε αίτημα στην ΚΕΔ, με το οποίο ζητάει την εξαίρεσή του από κάθε εγχώρια αναμέτρηση, δηλώνοντας κώλυμα. «Παρακαλώ όπως δε χρησιμοποιηθώ σε αγώνες πρωταθλημάτων σας μέχρι νεωτέρας σε προσωπικούς λόγους», ανέφερε μεταξύ άλλων στο έγγραφο που έστειλε προς την ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Παράλληλα, ο έμπειρος διαιτητής ενημέρωσε ότι δεν θα παραστεί την Κυριακή (17/02) στο σεμινάριο των διεθνών διαιτητών, λόγω ίωσης.

Η απόφαση του Αναστόπουλου να εξαιρεθεί μέχρι νεωτέρας έρχεται λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, στην οποία μεταξύ άλλων οι Ερυθρόλευκοι ανέφεραν ότι δεν θα αγωνιστούν σε κανέναν αγώνα που θα οριστεί να διευθύνει οιοσδήποτε από τους διαιτητές του ημιτελικού, Αναστόπουλος, Μάνος και Παναγιώτου.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, έχει κυκλοφορήσει μια ακραία φήμη, σύμφωνα με την οποία ο Αναστόπουλος ετοιμάζεται να «κρεμάσει» οριστικά τη σφυρίχτρα του και προορίζεται για μέλος της ΚΕΔ! Ο διεθνής ρέφερι, πάντως, την επόμενη Πέμπτη θα ταξιδέψει στο εξωτερικό για τις υποχρεώσεις που έχει στην FIBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ