Άρης: Άπαντες παρόντες με Ολυμπιακό

Άρης: Άπαντες παρόντες με Ολυμπιακό

Μετά την επιστροφή των Αγγέλου και Σλαφτσάκη στις προπονήσεις, ο Γιάννης Καστρίτης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Δύσκολο έργο έχει ο Αρης στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά από έναν ολόκληρο μήνα, καθώς η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη φιλοξενείται τη Δευτέρα (4/3) στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League.

Το ευχάριστο για τον Γιάννη Καστρίτη είναι ότι θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους. Κάτι το οποίο δεν συμβαίνει πολύ συχνά.

Συγκεκριμένα ετοιμοπόλεμος είναι και ο Γιώργος Αγγέλου μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε., ενώ κανονικά υπολογίζεται και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης μετά τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

«Με παρόντες όλους τους παίκτες συνεχίστηκε σήμερα (01/03) η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (04/03, 18:30, Cosmote Sport4HD), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε, χωρίς προβλήματα στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας.

Η αποστολή του ΑΡΗ αναχωρεί αύριο (02/03) το πρωί για την Αθήνα και το απόγευμα θα προπονηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπως θα συμβεί και την Κυριακή (03/03)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ