Παναθηναϊκός για ΕΣΑΚΕ: «Ο, τι λέει ο νόμος…»

Παναθηναϊκός για ΕΣΑΚΕ: «Ο, τι λέει ο νόμος…»

Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει ούτε να… ακούσει για ξένους διαιτητές και απορεί με Προμηθέα και Αρη.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση με τη διαιτησία στο ελληνικό πρωτάθλημα «πατώντας» στο γεγονός ότι δύσκολα μπορούν να έρθουν ξένοι διαιτητές να «σφυρίξουν» σε παιχνίδια ελληνικών διοργανώσεων.

Η απαίτηση του Ολυμπιακού να μπουν ξένοι διαιτητές θεωρείται από τους πράσινους ως μια προσπάθεια των Πειραιωτών να πέσουν τα φώτα του ενδιαφέροντος αλλού και όχι στα εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, όπως επίσης και στην ανωτερότητα που θεωρούν οι πράσινοι, που έχει η δική τους ομάδα.

Ετσι λοιπόν αντιμετωπίζουν με σκωπτικό τρόπο τα αιτήματα των ερυθρολεύκων, προσπαθώντας να δείξουν ότι και αυτοί έχουν «όπλα» για να περάσουν τις δικές τους απόψεις.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μάνος Παπαδόπουλος αφού πρώτα είπε πως «Εάν κερδίζουμε είναι όλα καλά και όταν χάνουμε φταίει πάντα κάτι άλλο. Μπορεί όντως να φταίει κάτι σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά να τα μηδενίζουμε όλα στον βωμό των προσωπικών συμφερόντων, δεν είναι σωστό» καταφέρθηκε κατά του Ολυμπιακού και υποστήριξε πως οι ερυθρόλευκοι δεν τους υποστήριξαν οταν είχαν πρόβλημα πέρσι με την Ευρωλίγκα.

«Είναι συζήτηση αυτή για τους διαιτητές; Μπορεί σε κάποια λίγκα να διαλέγει ο καθένας τους διαιτητές, που θέλει; Δεν είναι εγωιστικό αυτό; Να μην θέλει να παίξει με συγκεκριμένους διαιτητές; Ο Ολυμπιακός λέει ξεκάθαρα ότι αν έχει τους συγκεκριμένους διαιτητές, δεν παίζει.

Και εγώ λέω: είναι εφικτό ο καθένας να θέλει τους διαιτητές του; Πιο εγωιστικό πράγμα από αυτό δεν υπάρχει. Που έχει ξαναγίνει αυτό; Γιατί δεν μιλάτε για την Ευρωλίγκα, που εμείς φωνάζαμε πέρυσι; Έχετε καμμία παρέμβαση στην διαιτησία στην Ευρωλίγκας; Τους λέτε θέλουμε μόνο Σλοβένους ή μόνο Κροάτες ή μόνο Ρώσους;

Λέτε δεν θέλουμε αυτούς ή θέλετε εκείνους; Που έχει ξαναγίνει αυτό; Σε ποια λίγκα του κόσμου έχει ξαναγίνει; Που έχει ξαναγίνει να λέει ομάδα στο ημίχρονο φεύγω γιατί με αδικούν; Για αυτό υπάρχουν και οι νόμοι.

Και θέλετε να μας πείτε ότι είστε οι αδικημένοι; Γιατί σε ένα ματς, όπου δεν ακούμπησε την μπάλα ο Ολυμπιακός, θεωρείτε ότι αδικήθηκε δύο φορές; Και μας απειλείτε ότι δεν θα ξανακατέβετε; Πείτε τε τα στην COSMOTE, που σας δίνει τα λεφτά και στους παίκτες σας, που τους χρωστάτε» είπε στον Χρήστο Σταυρόπουλο.

Από τον Παναθηναϊκό εξάλλου διέψευδαν πως ο Μάνος Παπαδόπουλος είπε μέσα στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ πως ο Παναθηναϊκός δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα εάν έρθουν ξένοι διαιτητές.

«Δεν προβλέπεται από κανένα νόμο, κανέναν κανονισμό τέτοιο πράγμα και για μας δεν υπάρχει. Για μας υπάρχει μόνο ο, τι λέει ο νόμος. Μάλλον στον Ολυμπιακό θέλουν τη νομιμότητα, μόνο όταν τους βολεύει» έλεγαν οι πράσινοι.

Στο μεταξύ εξέφραζαν έντονες απορίες για το… φανατισμό όπως έλεγαν που επέδειξαν οι εκπρόσωποι του Αρη και του Προμηθέα για να υποστηρίξουν τις απόψεις του Ολυμπιακού. «Εχετε μεγαλύτερη αγωνία κι από τον Ολυμπιακό στο θέμα των διαιτητών» είπε ο Παπαδόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ