Βασιλόπουλος: «Όσο περνά ο καιρός αποδίδουμε καλύτερο μπάσκετ»

Βασιλόπουλος: «Όσο περνά ο καιρός αποδίδουμε καλύτερο μπάσκετ»

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε για το εκτός έδρας παιχνίδι του Περιστερίου στην Λήμνο με τον Ήφαιστο, τονίζοντας πως είναι πολύ δύσκολο, ενώ αναφέρθηκε και στο καλύτερο μπάσκετ που αποδίδει η ομάδα του όσο περνάει ο καιρός.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος χαρακτήρισε το εκτός έδρας παιχνίδι του Περιστερίου στην Λήμνο με τον Ήφαιστο το πιο δύσκολο από τα δύο προηγούμενα.

Ο Έλληνας φόργουορντ της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη τόνισε αυτός και οι συμπαίκτες του θα αποδίδουν καλύτερα με την πάροδο του χρόνου, ενώ υπογράμμισε ότι πλέον μπαίνουν και τα νέα παιδιά στο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Βασιλόπουλος στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Έχουμε μπροστά μας ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδι στην μέχρι τώρα Basket League. Ταξιδεύουμε προς την Λήμνο για να αντιμετωπίσουμε έναν εξαιρετικό αντίπαλο, όπως είναι ο Ήφαιστος, με πολύ καλούς ξένους παίκτες και προπονητή και θέλει ιδιαίτερη προσοχή η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Θα είναι η τρίτη φορά μέσα στην χρονιά που θα παίξουμε εναντίον τους, κι αν τις δύο προηγούμενες είχαμε κερδίσει, τώρα θα είναι ακόμα δυσκολότερο το παιχνίδι γιατί ο Ήφαιστος, όσο περνάει ο καιρός, δουλεύει σωστά και αποδίδει εξαιρετικό μπάσκετ.

Στην έδρα του ειδικά, είναι πολύ επικίνδυνος. Το γήπεδο είναι διαρκώς γεμάτο και οι φίλαθλοι του δημιουργούν μια ωραία και συνάμα “καυτή” ατμόσφαιρα, από αυτή που κάθε αθλητής χαίρεται να παίζει.

Εμείς από την πλευρά μας, ξεπερνάμε τα προβλήματα τραυματισμών, βάζουμε τα νέα παιδιά στο παιχνίδι μας και νομίζω πως όσο περνάει ο καιρός, θα αποδίδουμε ακόμα καλύτερο μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ