Άρης: Χωρίς Μποχωρίδη με Κολοσσό, εκτός και ο Αγγέλου!

Άρης: Χωρίς Μποχωρίδη με Κολοσσό, εκτός και ο Αγγέλου!

Χωρίς τον αρχηγό του ο «Αυτοκράτορας» κόντρα στον Κολοσσό, ο οποίος παίζει ένα από τα τελευταία «χαρτιά» του για την παραμονή στην Basket League.

Με μια σημαντική απουσία θα υποδεχθεί το Σάββατο (9/3) ο Αρης τον Κολοσσό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο λόγος για τον αρχηγό Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος δεν κατάφερε να προπονηθεί την Παρασκευή (8/3) και έτσι τέθηκε νοκ-άουτ από το ματς με τους Ροδίτες.

Επιπλέον ο Γιάννης Καστρίτης δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Γιώργο Αγγέλλου, ο οποίος παραμένει άρρωστος.

Στα θετικά ότι ο Δημήτρης Βεργίνης έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και έτσι τέθηκε στη διάθεση του Ελληνα τεχνικού.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ανέφερε: «Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού και τέθηκε νοκ άουτ από τον αυριανό αγώνα (09/03, 15:45) με τον Κολοσσό.

Στο μεγαλύτερο μέρος του ομαδικού προγράμματος συμμετείχε ο Δημήτρης Βεργίνης, ενώ ο Γιώργος Αγγέλου που ταλαιπωρείται από ίωση, δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα (08/03) και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με την ομάδα της Ρόδου.

Πριν την προπόνηση έγινε ανάλυση του αυριανού αντιπάλου με τη χρήση βίντεο».

Ο «Αυτοκράτορας», μετά την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό θέλει να δώσει να συνέχεια στις καλές παρουσίες, αλλά και να επιστρέψει στις νίκες. Με νίκη, η ομάδα του Καστρίτη θα έχει κάνει ένα ακόμη βήμα προς τα πλέι οφ, ενώ παράλληλα θα ευχαριστήσει και τον κόσμο της που αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο Παλέ για μία ακόμη φορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ