Βετεράνοι Ολυμπιακού: «Αντίο πρώτε την πρώτων»

Βετεράνοι Ολυμπιακού: «Αντίο πρώτε την πρώτων»

Ο Σύνδεσμος των Βετεράνων των Ερυθρολεύκων έστειλε τα θερμά της συλλυπητήρια για τον χαμό της θρυλικής μορφής των Πειραιωτών, του Αλέκου Σπανουδάκη.

Την ημέρα των γενεθλίων του Ολυμπιακού έφυγε Αλέκος Σπανουδάκης, θρυλικός αρχηγός των Ερυθρολεύκων σε ηλικία 91 ετών.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού από την μεριά του έστειλε τα συλλυπητήριά στην οικογένεια του εκλιπόντα, ο οποίος συνέβαλλε τα μέγιστα για την κατάκτηση των πρώτων τίτλων του συλλόγου.

Αναλυτικά: «Με βαθιά οδύνη, αποχαιρετούμε τον πρώτο εμβληματικό αρχηγό του Ολυμπιακού, τον Αλέκο Σπανουδάκη! Το πρώτο ίνδαλμα όλων όσων φόρεσαν την “ερυθρόλευκη” φανέλα της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, από τότε μέχρι σήμερα.

Ο Αλέκος Σπανουδάκης υπήρξε πρότυπο όλων, συμπαίκτης για κάποιος από εμάς και δάσκαλος για τους περισσότερους από τους σημερινούς Παλαίμαχους μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού. Οι στιγμές που ζήσαμε κοντά του και οι ιστορίες που έχουμε να διηγηθούμε για τον Αλέκο Σπανουδάκη δεν έχουν τέλος.

Ο δικός μας “κυρ Αλέκος” έβαλε το πρώτο λιθαράκι στη δημιουργία του Ολυμπιακού μας και εν συνεχεία ίδρυσε τις Ακαδημίες μπάσκετ του Ολυμπιακού μεταλαμπαδεύοντας στα νέα παιδιά τις αξίες της ομάδας του Πειραιά.

Αντίο πρώτε των πρώτων! Αθάνατος!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ