Στην 20αδα ο Πρίντεζης σε συμμετοχές στην Α1

Στην 20αδα ο Πρίντεζης σε συμμετοχές στην Α1

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού προχώρησε σε ένα ακόμα ρεκόρ στην αναμέτρηση με το Λαύριο, ενώ πραγματοποίησε τρία ακόμα προσωπικά ρεκόρ.

Ιδιαίτερη ήταν η εμφάνιση του Γιώργου Πρίντεζη απέναντι στο Λαύριο. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της ομάδας του και συνδύασε αυτήν την μέρα με τέσσερα προσωπικά επιτεύγματα. Σημαντικότερο, ίσως, όλων αυτό της εισόδου του στην πρώτη 20άδα των παικτών της Betshop Basket League με τις περισσότερες συμμετοχές.

Αυτό ήταν το 356ο παιχνίδι του διεθνή φόργουορντ στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα και για να μπει στην 20άδα, προσπέρασε τον Νίκο Παπανικολόπουλο. Ταυτόχρονα έφτασε στη 19η θέση της σχετικής λίστας τον Νίκο Μπάρλο.

Ταυτόχρονα, με τους 18 πόντους του, «έπιασε» στη 13η θέση των σκόρερ του επαγγελματικού Πρωταθλήματος και στους 3.476 πόντους τον Ουόλτερ Μπέρι.

Τέλος με τα τρία αμυντικά του ριμπάουντ, έφτασε τα 1.042 κι αναρριχήθηκε στη 12η θέση της σχετικής λίστας, αφήνοντας πίσω του τον Λάζαρο Παπαδόπουλο (1.041) και φτάνοντας τον Τόνι Κόστνερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ