Ένας αγώνας, σαράντα κύματα

Ένας αγώνας, σαράντα κύματα

Η ΔΕΑΒ αποφασίζει οσονούπω αναβολή του ντέρμπι, δίνοντας χρόνο και ανάσα στον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Η ΕΛ ΑΣ έχει ενημερώσει εδώ κι 1.5 μήνα ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί ταυτόχρονα δύο ντέρμπι «αιωνίων» (το ποδοσφαιρικό στο ΟΑΚΑ και το μπασκετικό -αν κι εφόσον γίνει- στο ΣΕΦ) κι έναν ημιμαραθώνιο σε μία ημέρα. Είναι προφανές κι απόλυτα λογικό το σκεπτικό της Ελληνικής Αστυνομίας, οπότε η Επιτροπή για την Αντιμετώπιση της Βίας αναμένεται να κάνει δεκτό το αίτημά της.

Ενδεχόμενη αναβολή του μπασκετικού ντέρμπι βολεύει ΜΟΝΟ την ΕΟΚ και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Ο Παναθηναϊκός είναι σταθερός στη θέση του, ζητώντας να τηρηθούν οι κανονισμοί ως έχουν, κάτι που τον βολεύει ιδιαίτερα. Ο Ολυμπιακός είναι σταθερός στην απαίτησή του για ξένους διαιτητές και σε διαφορετική περίπτωση δεν πρόκειται να αγωνιστεί με Έλληνες διαιτητές.

Για τον ΕΣΑΚΕ είναι έτσι κι αλλιώς πονοκέφαλος το ντέρμπι. Αν δεν αναβληθεί, κινδυνεύει να τιναχθεί εδώ και τώρα το πρωτάθλημα στον αέρα. Αν αναβληθεί, γύρευε πότε θα γίνει, αν θα γίνει και πώς θα γίνει. «Καυτή πατάτα», όποτε την πάρουν στα χέρια τους θα καούν. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, θέλει να τελειώσει μια ώρα αρχύτερα, καθώς όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να διαχειριστεί την κατάσταση.

Ο μόνος που εξυπηρετείται είναι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος παίρνει παράταση. Στο τέλος, όμως, θα αναγκαστεί να… αγωνιστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ