Έκτακτο Δ.Σ. στην Αδριατική Λίγκα για το ενδεχόμενο συμμετοχής του Ολυμπιακού!

Έκτακτο Δ.Σ. στην Αδριατική Λίγκα για το ενδεχόμενο συμμετοχής του Ολυμπιακού!

Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά την κίνηση του Ολυμπιακού προς την Αδριατική Λίγκα. Στις 11 Απριλίου το έκτακτο Δ.Σ., άκρως θετικές οι ομάδες της διοργάνωσης!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα της συμμετοχής του Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα που σημαίνει και άμεση αποχώρηση του συλλόγου από το ελληνικό πρωτάθλημα!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μετά την κίνηση του Ολυμπιακού να απευθύνει επίσημα στην Αδριατική Λίγκα για να μάθει πληροφορίες γύρω από την διοργάνωση και ουσιαστικά να δηλώσει επιθυμία ένταξης του σε αυτή, αποφασίστηκε να γίνει έκτακτο ΔΣ στην Αδριατική Λίγκα με ημερομηνία την 11η Απριλίου.

Σε αυτό θα συζητηθεί το ενδεχόμενο συμμετοχής του Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα και οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν ώστε να μπορεί από τη νέα χρονιά να συμμετέχει ο Πειραϊκός σύλλογος. Οι πρώτες αντιδράσεις των ομάδων που αγωνίζονται στην Αδριατική Λίγκα είναι άκρως θετικές καθώς κατανοείται πως με την συμμετοχή του Ολυμπιακού η Λίγκα εκτινάσσεται! Ένας από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης άλλωστε θα προστεθεί στις ομάδες και θα ανεβάσει κατακόρυφα το κύρος της διοργάνωσης.

Από την άλλη το μοναδικό «αγκάθι» είναι το θέμα των μετακινήσεων με τις πληροφορίες να θέλουν τους ερυθρόλευκους να έχουν ως καλό «χαρτί» στα χέρια τους μια δυνατή χορηγία που θα λύσει το πρόβλημα.

Όπως και να έχει οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές την ώρα που στην Ελλάδα η ΕΟΚ και ο… Φάρος της κατανοούν πως οι Αγγελόπουλοι όχι απλά δεν μπλοφάρουν αλλά είναι έτοιμοι να κάνουν αυτό που πρέπει για να τελειώνουν μια και καλή με τα κακώς κείμενα που ανέχθηκαν τόσα χρόνια.

Και να αφήσουν τον Βασιλακόπουλο και τον Βασιλειάδη να παίξουν… μόνοι τους με το ελληνικό μπάσκετ να «σκάει» στα χέρια τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ